..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Tnie na 7300 GT ?!
Autor Wiadomość
Vuze 

Dołączył: 29 Cze 2007
Wysłany: 2007-06-29, 11:33   Tnie na 7300 GT ?!

Mam karte Nvidia 7300 GT , Athlon 64 3000+ i 512 MB dlaczego mi tnie na TC-IP ? wszystkie sterowniki zainstalowane i test grafiki na 3D ale jak dam na 2D to wszystko gra :/ Ja niechce miec na 2D bo jest trochu gorsza grafa a tak własciwie to i tak nie powinno tak byc :( Gramy se we 3 jedna osoba na laptopie (grafa nna full) i na 2 kompie 6600 GT (grafa na full) a ja mam najlespszy komp i co ?! Dodam że na jeden gracz w ogóle nie tnie :/

Pomocy !
 
     
DanioM 
Jaszczomb


Wiek: 27
Dołączył: 11 Lis 2005
Wysłany: 2007-06-29, 19:47   

Widocznie masz b.wolne łącze internetowe.
A jak się nie mylę to w grze jest taki bug, że gdy wybieramy 3D to nie działa (u mnie nie działa jak wybieram 3D) ale co to za różnica jak gra jest 2D, to po co Ci to? o.0
 
 
     
Vuze 

Dołączył: 29 Cze 2007
Wysłany: 2007-06-30, 12:25   

sory ale internet mam bdb 2M, tzn. jaki bug ?
 
     
Kalisz 
Prince of Retardia


Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wiek: 28
Dołączył: 30 Cze 2006
Skąd: Żyrardów/Warszawa
Wysłany: 2007-06-30, 13:34   

jeszcze zalezy w czym masz ten internet ... i masz może tzw lagi ;) np na Neo są straszne lagi niezależnie od predkości i może właśnie o to chodzi a nie o problem z grafiką
_________________

 
 
     
Vuze 

Dołączył: 29 Cze 2007
Wysłany: 2007-07-01, 10:05   

raczej niemam lagów... mam z Dialogu mam router i modem, który moge całkowicie wyłączyć :/
 
     
Kalisz 
Prince of Retardia


Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wiek: 28
Dołączył: 30 Cze 2006
Skąd: Żyrardów/Warszawa
Wysłany: 2007-07-01, 13:26   

raczej ... ale nie masz pewności ... spytaj się kogoś kto tez ma w dialogu net czy ma lagi na nim ... bo możliwe że to jest to ... bo wątpie abyś z takim sprzętem miał problem z grafiką ...
_________________

 
 
     
pestowy 


Wiek: 33
Dołączył: 01 Gru 2006
Skąd: zatorze ;] OL
Wysłany: 2007-07-01, 13:44   

moze problem nie jest w necie pokombinuj ze sterami od karty moze to o to chodzi (zainstaluj starsze albo nowsze)
_________________
 
 
     
Vuze 

Dołączył: 29 Cze 2007
Wysłany: 2007-07-02, 17:34   

To napewno nie jest problem z siecią bo mam LAN i gramy we 3'ke jeden laptop i komp - słabsze od mojego instalowałem stery najowsze i płyty 7300GT zaraz sprobuję z płyty od 6600GT

[ Dodano: 2007-07-21, 13:47 ]
zainstalowałem starsze i nowsze stery.... nic nie pomoglo zrobilem tez re instalke systemu i dalej mi tnie tylko na TC-IP :?

[ Dodano: 2007-07-21, 13:47 ]
ble
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo