Wartość tego komiksu ratuje bohater, który przeżywa wielką porażkę, by móc potem zemścić się na jego oprawcy. Ta dramaturgia no...
krulik, co ty znowu kombinujesz?? Jaka dramaturgia?? I co za oprawca?? Dobrze się czujesz?? W nowym komiksie (jeszcze nie wiem o czym będzie) prawdopodobnie uwalisz Lorda Vacka (ale ten nowy będzie lepszy, z lepszymi rysunkami, fabułą itp.).
nieprawda! Napisałem tylko, że "Wszystkie bajki dobrze sie kończom to nie opowiem co było dalej". A to nie oznacza, że krulik dednął. Będzie nowy odcinek, z krulikiem w roli głównej, więc jak mógł padnąć??
A mi się podobało! xd no co wy chcecie, chłopak się namęczył w paint (katorga oj katorga z tym paint ~~) story najs, po ciul, że się tak wyrażę, tyle tych "błenduff"? xd to ani śmieszne ani... dobre dla oka xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum