..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Cała prawda o patchu 1.11
Autor Wiadomość
merlin 
DEMANUFACTURE!!!!


Wiek: 39
Dołączył: 27 Lip 2005
Skąd: Krakow
Wysłany: 2005-08-12, 14:30   

Alucard napisał/a:
premiery były opuźniane


Alucard na boga!!!! OPÓŹNIANE :D
Sorki za poprawke no ale przyznaj, ze az kijowo to wyglada :)
Dzieki za zrozumienie i przepraszam z offtopic :roll:
 
 
     
Danek 


Wiek: 31
Dołączył: 27 Lip 2005
Skąd: Sto(L)ica
Wysłany: 2005-08-20, 15:49   

Spot a co ty taki specjalista jak niegrasz o_O

co to da że ty se piszesz pare suchych faktów jakai to ten patch jest ble fuj itp

po 1 nowy quest jest bardzo fajny :P , fajna zabawa z ubijania klonów w tristrm
po 2 ten jeden unikat jest to zajebisty i trafiony w 10 pomysł, gdyż dzięki niemu można całkowicie inaczej zrobić postać.
po 3 ile to tyhc nowych bugów jest o_O
po 4 bardzo mało osób które mają neta i d2 gra na sp :P , jeśli neta niemają i grają na sp to i tak niemają żadnych patchy :P a jeśli mają neta i grają sp to se grają na patchu który im się podoba, a torch służy raczej do pvp niż do pvm
po 5 te nowe słowa może niesą jakieś gosu masta itp ale są
po 6 ważne że blizzard się interesuje d2 :) i tak jak tam w którymś poscie mówił Obee, jak niebyło nic nowego każdy nażekał teraz jak jest też nażekają :P

moim zdaniem fajnie że jest nowy patch, zawsze coś nowego a jak ktoś niegra na bn to niech sie niewypowiada
_________________
 
 
     
Ajantis 
Emerytowany Moderator


Klan: War Masters
Wiek: 36
Dołączył: 25 Kwi 2005
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2005-08-20, 19:58   

Danek napisał/a:
po 6 ważne że blizzard się interesuje d2 Smile i tak jak tam w którymś poscie mówił Obee, jak niebyło nic nowego każdy nażekał teraz jak jest też nażekają Razz


Racja, racja, racja.
_________________
:: Karczma Ajantisa :: Pierwszy polski vlog o Diablo
 
 
     
dargot 

Dołączył: 13 Sie 2005
Wysłany: 2005-08-21, 21:41   

mam pytanie czy te klucze tez sa na normie ???
 
     
Obee 
Emerytowany Moderator

Dołączył: 23 Cze 2005
Wysłany: 2005-08-21, 22:17   

Nie. Bo i po co, ktoś kto nie potrafi ich zdobyć na hellu nie poradziłby sobie z Uberami :P I dlaczego akurat w tym temacie?
 
     
ds
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-22, 09:14   

Żekomo kiedys była informacja że te klucze są na każdym poziomie ale wiecie szansa na znalezienie jest taka : 1/102 , 1/68 , 1/34 ale to tylko plotka :wink:
 
     
Mocuś 
Emerytowany Moderator


Dołączył: 13 Kwi 2005
Skąd: ..z domu..
Wysłany: 2005-08-22, 11:01   

a na hellu jaka jest szansa na znalezienie klucza? :]
_________________
http://ownedbyblizz.xx.pl/
 
     
$liwa 

Dragon


Wiek: 31
Dołączył: 11 Kwi 2005
Skąd: Teresin
Wysłany: 2005-08-22, 11:10   

1/30 choć znam takie osoby którym nie chce polecieć :P .
_________________
Wróciłem:)
Niedługo będzie tutaj coś ambitniejszego:D
 
 
     
Danek 


Wiek: 31
Dołączył: 27 Lip 2005
Skąd: Sto(L)ica
Wysłany: 2005-08-22, 11:10   

ślepaki (nie all) wszędzie gdzie coś o tym piseze, to pisze że keye są na helu o_O

obee drobna zmiana co ? :D mi się podoba tera :)
_________________
 
 
     
Barthezzo 


Wiek: 32
Dołączył: 08 Wrz 2005
Skąd: charnobyl
Wysłany: 2005-09-08, 11:38   

na helu klucz z hrabiny wypada jak popierniczony co chwila (single Play) a chodze na hrabine na hellu po runki runki i jeszcze raz RUNY! wypada z niej prawie zawsze jakiś run czasami po 3, 2 zawsze jakis a po drodze masz pare mini bossów polecam! xD
_________________
No to wicie panowie co JAZDA ku*** NIEJEBAC SIE TAM NA PRZODZIE NO! Łopata w dupe i wyjdzie.
 
 
     
Wizzard 



Wiek: 30
Dołączył: 23 Wrz 2005
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2005-09-24, 11:11   

A mi nie wylecial jeszcze zaden key ale co tam szczeze mowiac to wedlug mnie dobrze ze wszedl nowy path ale jak dla mnie zdobycie torcha jest za łatwe po wyjściu patha wiekszośc moich znajomych torcha miala po 1-3 dniach
 
 
     
LySy 

Dołączył: 05 Lut 2006
Wysłany: 2006-02-05, 11:16   

prosze o odpowiedz!!
jak zrobic zeby zagrac tego nowego questa w 1.11??
 
     
Wizzard 



Wiek: 30
Dołączył: 23 Wrz 2005
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-02-05, 11:48   

Jest o tym temat na forum wystarczy użyć przycisku szukaj.
 
 
     
LySy 

Dołączył: 05 Lut 2006
Wysłany: 2006-02-05, 16:24   

no prosze powiedz
bo nie moge znalezc
ta opcja szukaj jest kiepsko zrobiona :/
 
     
Yashin 
acc: nsh_pl


Wiek: 28
Dołączył: 11 Sie 2005
Wysłany: 2006-02-05, 16:29   

A co szukasz? oO
_________________
acc: nsh_pl
realm: europe
game mode: sc
ladder :}
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo