Nie działa. Żmije mają zbugowany dmg. Sztandary nie są kluczami. Wp do krów nie ma. Szkielety magowie nie zadają dmg. Cow king też po zabiciu powoduje niemożliwość otwierania portalu. Jedynie normalne nazwy Ocu i Homa + tampon zamiast anniego...
Nie działa. Żmije mają zbugowany dmg. Sztandary nie są kluczami. Wp do krów nie ma. Szkielety magowie nie zadają dmg. Cow king też po zabiciu powoduje niemożliwość otwierania portalu. Jedynie normalne nazwy Ocu i Homa + tampon zamiast anniego...
Oj Rysiuniu, nie narzekaj tak, wyluzuj, naprawią to... w końcu =].
Dla pocieszenia dodam, że mam dni płodne.
Ten tampon to trochę zużyty
Ostatnio zmieniony przez Mashala 2011-03-31, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Konto na IDR: Xqwztsx
Wysłany: 2011-04-01, 14:39
o_O Do wywołania DC potrzeba teraz aż 500 sztandarów ... Mam nadzieję że to Prima Aprilisowy żart.
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2011-04-01, 14:42
xqwztsx napisał/a:
o_O Do wywołania DC potrzeba teraz aż 500 sztandarów ... Mam nadzieję że to Prima Aprilisowy żart.
A ja mam nadzieję, że nie. Trochę unormuje to ciut chorą sytuację gdy wywoływano dc w odstępie zaledwie dwóch tygodni. No i będzie masa ut do zrobienia.
E: Dokładnie 62.5 uwzględniając, że na grze siedzi ośmiu graczy co chyba problemem jakimś nie jest.
Pomijam już fakt, że bardzo wielu graczy ma już znaczną sumę sztandarów w zanadrzu. Ja bym się nawet zastanowił nad zwiększeniem tego progu bo wbrew pozorom nie jest on tak wysoki jak mogłoby się wydawać.
Pomijam już fakt, że bardzo wielu graczy ma już znaczną sumę sztandarów w zanadrzu. Ja bym się nawet zastanowił nad zwiększeniem tego progu bo wbrew pozorom nie jest on tak wysoki jak mogłoby się wydawać.
Ulfiak ma rację. Wysoki próg sztandarów sprawi pojawienie się większej ilości ciekawych torchy na realmie. Poza tym ja sam mam około 50 sztandarów (chyba 48 w tym momencie), Sabek z Lamą też mają dosyć sporo, a biorąc pod uwagę teraz to, że wielu graczy (ze mną włącznie) będzie robić UT częściej niż pada zwój tp, dc będzie wywoływany co tydzień, myślę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum