Konto na BN: Morfinoo#2101
Wysłany: 2007-07-30, 09:07
Robanik napisał/a:
gralem przez cala 1 ere i moj nick byl gut ale dla niego juz nie
Nowy regulamin...
Robanik napisał/a:
dostalem bana bo p*eb mial idiotycznego focha i wje*al mi -99000 golda zal
-100.000 złota dostaje ktoś, kto usilnie przez długi czas nie zmienia imienia.
Ban także za usilne niezmienianie przez długi czas imienia/podszywanie sie pod władze.
Witam^^ Chciałabym tylko niesktromnie zauważyć, ze tematy są bardzo nieaktualne, Imperium rozwinęło się już do IV Ery-wieke się zmieniło, a ostatni post z 2007 roku. Wydaje mi się, że warto byłoby pomyśleć o zaktualizowaniu go, wiele graczy tu pewnie zaglądało, wydaje mi się, ze ludzie którzy grali dawniej także sie interesują, co zresztą pokazuje fakt, ze wracają do gry, a wielu pewnie by chciało dlatego chciałabym zaproponować wznowienie działu Imperium Mmorpg
Lili tak się morfi interesuje reklamą gry zapewniał mnie, że rozrusza to forum ale to ja czytałem już pół roku temu i niedawno - póki co rozruszał ale swoje forum klanowe, gdzie można zgłaszać także błędy gry etc
Konto na BN: Morfinoo#2101
Wysłany: 2009-11-05, 15:54
To, że Ty nic nie widzisz, nie znaczy że nic nie robię Tylko moje plany są takie, że jeszcze nie da się tego wykonać, maybe już niedługo... A co do forum klanowego to sobie nie żartuj, zarejestrowanie się i skrobnięcie TRZECH postów nazywasz rozruszaniem? xD Bo więcej nie zrobiłem tam nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum