..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Eps
2014-01-29, 11:32
Przerzucanie przedmiotow
Autor Wiadomość
bongo90 


Wiek: 24
Dołączył: 20 Sty 2014
Skąd: Ostrow Wlkp / UK
Wysłany: 2014-01-22, 20:24   Przerzucanie przedmiotow

Tak jak w temacie, jak moge przerzucic przedmioty na inna postac ? Jest pare fajnych przedmiotow, ktore szkoda mi wyrzucic, a chcialbym tez pozniej pograc inna postacia i mam odlozone pare przedmiotow ;) Chcialem zrobic to przy pomocy odpaleniu 2 kopi diablo, ale jest blad, ktory wylacza diablo ;/
Ostatnio zmieniony przez bongo90 2014-01-22, 20:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Nizari 
Beyonder


Wiek: 33
Dołączył: 10 Paź 2011
Wysłany: 2014-01-22, 20:27   

Najlepiej poprosić kogoś o pomoc za pośrednictwem naszej sieci hamachi.
_________________
Nizari#2580
 
 
     
bongo90 


Wiek: 24
Dołączył: 20 Sty 2014
Skąd: Ostrow Wlkp / UK
Wysłany: 2014-01-22, 20:30   

Chyba tak zrobie. Przy okazji zapytam, czy bedziecie mieli w planach polaczona skrzynie dla postaci albo cos takiego ? I jeszcze jedno, czy jest mozliwe wlaczenie paru kopii diablo na modzie ?
 
 
     
Nizari 
Beyonder


Wiek: 33
Dołączył: 10 Paź 2011
Wysłany: 2014-01-22, 21:53   

Możliwe. Co do skrzyni, to ciężki temat, mogłaby przysporzyć sporo problemów na multi, ktoś gdzieś nawet o tym wspomniał (nie pamiętam kto i gdzie, w każdym razie miał racje).
_________________
Nizari#2580
 
 
     
Sheani 

Dołączył: 09 Kwi 2011
Wysłany: 2014-01-23, 13:25   

Wiec nie bedzie dzielonej skrzyni? Napalilem sie na graala a bez tego to raczej bez sensu. Szkoda. Problemy na bank da sie obejsv bo plugy na multi dziala bez problemu ale to Wy siez tym zajmujecie wiec pewnie sami wiecie co i jak =)
 
     
broliqe 

Dołączył: 25 Sty 2014
Wysłany: 2014-01-25, 17:55   

wystarczy ściągnąć d2loadera stworzyć skrót na pulpicie (najwygodniej) i możesz odpalić kilka wersji :)
TCP/IP też działa bez problemu ;)
 
     
Sheani 

Dołączył: 09 Kwi 2011
Wysłany: 2014-01-25, 20:08   

tu chodzi glownie o mozliwosc kolekcjonowania wszystkiego niz samo przerzucanie chociaz i to byloby wielkim ulatwieniem
 
     
bongo90 


Wiek: 24
Dołączył: 20 Sty 2014
Skąd: Ostrow Wlkp / UK
Wysłany: 2014-01-25, 20:20   

broliqe napisał/a:
wystarczy ściągnąć d2loadera stworzyć skrót na pulpicie (najwygodniej) i możesz odpalić kilka wersji :)
TCP/IP też działa bez problemu ;)


Dzieki, wczesniej nie wiedziec czemu d2loader nie dzialal, teraz pobralem znowu, zrobilem skrot i dziala ladnie ;) dzieki ;)
 
 
     
Andrii 

Dołączył: 23 Sty 2014
Wysłany: 2014-01-25, 22:05   

A skąd ściągnąć d2loader żeby wszystko ładnie działało? ;)
 
     
Eps 
JuniorAdmin


Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2014-01-25, 22:11   

Google.pl użyj. Fraza: d2loader v1.13c

Uważam temat za wyjaśniony. Więc go zamykam.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo