Fajnie, że tak szybko, bo w międzyczasie wygasły mi wszystkie postacie na obecnym ladderze.
Szkoda, że ten patch niczego nowego nie wprowadza, ale dobrze, że przynajmniej wciąż pamiętają o swojej najlepszej grze...
Trza będzie wrócić do grania czarką, przynajmniej na początku...
Aczkolwiek muszę przyznać, że ostatnio zacząłem necro summonem i grało się całkiem przyjemnie, nawet bez eni...
GodMode
Konto na IDR: GodMode
Wysłany: 2016-05-13, 17:51
BN dla mnie to jedno perm perm perm tylko za zmiane gry nie dziękuje
Super, wreszcie doczekałem się informacji o resecie. Jestem też pozytywnie zaskoczony terminem, bo spodziewałem się go raczej pod koniec maja. Hype jest, ambitne plany też (pierwszy 99 w życiu) - co tu dużo mówić, od wtorku będzie grane!
Myślę, że dobrym pomysłem byłaby reaktywacja MF-owej i HR-owej Champions League. Oczywiście kiedy już będziemy gotowi...
Dobry pomysł
To już jest nas dwóch ale musimy poczekać ze 2-3 tygodnie, żeby znaleźć coś z listy.
Tym razem mogłoby być ciekawiej, bo wątpię żebym odegrał znaczącą rolę w nowej Lidze i z całą pewnością Złote Kalesony zmienią wreszcie właściciela
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
P.S. Z tego co pamiętam reset zawsze trwał tylko kilka godzin - czy jest możliwe, że tym razem wciąż jeszcze trwa?
Logując się wczoraj około północy jeszcze nie mogłem wejść do gry. Natomiast dzisiaj o 9 rano logowałem się ponownie i patch pobrał się bez problemu, a ja mogłem stworzyć postać na nowym ladderze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum