..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak w legalny sposób pobrać Diablo II! + Instalacja + info
Autor Wiadomość
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2012-11-14, 22:30   

Wchodzisz w rejestr windows. (Nie będę tłumaczyć jak to zrobić.)
W opcji szukaj wpisz frazę: Blizzard Entertainment i usuwasz cały wpis z rejestru lub zmień mu tymczasowo nazwę.
Wpis Blizzard Entertainment znajduje się w dwóch miejscach KHEY_CURRENT_USER i HKEY_LOCAL_MACHINE koniecznie musisz usunąć w obu tych miejscach lub tymczasowo zmienić nazwę, gdyż skrypt instalacyjny sprawdza w tych dwóch lokacjach wpisy czy istnieją. ;)
 
     
this rox 


Konto na BN: LobCity
Klan: brak
Wiek: 29
Dołączył: 15 Mar 2009
Skąd: rzeszów
Wysłany: 2013-05-01, 13:51   

Co jest z tym gównem nie tak....ściągnąłem klienta D2 i LOD ze strony Blizza ta podałem moje oryginalne klucze i wszystko śmigało.Teraz po ściągnięciu chce zainstalować i nie da rady bo ten klient jakiś wybrakowany jest.
Powiem tak zwykły klucz z pudełka to takie coś
****-****-****-****
A w kliencie po wpisaniu całego klucza wychodzi coś takiego

******-****-******

Ręcznie nie mogę zrobic kreski "-" bo klient ją robi automatycznie i przez to mam komunikat że klucz jest nie poprawny.No WTF nie ogarniam tego jak niby mam zainstalować.
 
     
ms 



Dołączył: 23 Paź 2009
Wysłany: 2013-05-12, 13:58   

Wejść na konto Battle.net i wpisać do instalatora 26-cyfrowy klucz, który dostępny jest na podstronie z grą.
_________________
Przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
                                                   — Usy

 
     
mattin 

Dołączył: 09 Wrz 2011
Wysłany: 2016-08-11, 21:46   

Pobrałem w ten sposób gre wraz z expoansione set ze stora Blizzarda 1.14 , zainstalowałem, wszystko OK. Pograłem trochę na SP jak i na BN ale chce grać na priv na IDR. Podmienilem poprzez plik reg bramki, pobralem spakowanego moda, podmienilem pliki i po uruchomieniu exe wyskakuje mi blad jak na screenie: tzn wpierw wyskakuje to okienko ktore widac nizej a jak klimam na cancel to pokazuje sie to powyżej.


 
     
Obishedo 
D1, D2 LoD, D3 RoS


Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Dołączył: 23 Sie 2014
Skąd: Jabłonowo Pomorskie
Wysłany: 2016-09-06, 22:25   

Nie gram na Imperium Diablo Realm, ale chyba mają tam innego patcha tj. 1.13c. Tak kiedyś bynajmniej było, nie wiem jak jest teraz.
_________________




http://www.youtube.com/obishedo
 
     
Karti 


Konto na IDR: Karti6
Wiek: 23
Dołączył: 21 Cze 2013
Skąd: Białystok
Wysłany: 2016-09-07, 13:39   

https://www.sendspace.com...qfEX4KauFOQ%2Bc

Te trzy pliki potrzebne są do degradacji patcha 1.14 do 1.13.

Instrukcja do tejże degradacji jest tutaj -> http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=77150
_________________
"Karti pan i władca, bog i król, wlaściciel diablo narzucający każdemu jak ma grać"
by Cuirassier
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo