Da się tak zrobić. Nie bierz tego pod uwagę co Haxite napisał.
Testowałem to przed chwilą i działa.
Musisz dodać właściwości w kolumnach Set1 Magic, Set2 Magic, itp.
Witam, ja mam natomiast problem taki że jak ładuję swoją postać, to mam statystyki takie jak na początku gry - jak bym dopiero zaczynała. Co dziwne według mnie) bo jak ręcznie wchodzę w folder save - data modyfikacji pliku z moją postacią jest z dzisiaj, a jak przez HE to z wczoraj. Jest możliwość naprawienia tego?
Wprowadzam zmiany do unikatów, które weszły wraz z niedawnym patchem na IDR i napotkałem problem: nie mogę wklepać prawidłowych wartości obrażeń od błyskawic. Nowa Burzowa Iglica dodaje 250 - 500 tychże, a widełki w HE to 63 - 1023. O ile maksymalną wartość można ustawić, to przy minimalnej wyskakuje mi: "Atribute value must be between 0 and 63."
Próbowałem rozwiązać problem przez dodanie 5x 50-100 w Iglicy i w HE wyświetla się poprawnie, obrażenia są zsumowane, ale w grze widać tylko obrażenia przypisane do Magic Attribute 1 - niezależnie od tego, czy w innych polach wpisuję te same liczby, czy różne.
Mam win xp sp3 i nawet zainstalować się nie da tego he. Jak udało się w końcu odpalić, zażądał plików. Gdy je ściągnąłem z jelcyna, avira pokazała to jako wirus. Sprawdziłem na virustotal i nie był szkodliwy, jednak wolę nie mieć takich komplikacji, które prowadzą do kolejnych. D2lod mam z dodanym fabrycznie patchem 1.12. Jest inny edytor który zadziała na tej wersji?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum