..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z instalacja patcha
Autor Wiadomość
Werneq 

Dołączył: 14 Sie 2017
Wysłany: 2017-08-14, 14:18   Problem z instalacja patcha

Czesc mam problem z diablo 2. Pobralem z imperium patcha 1.13c i przy instalacji pokazuje mi jakis blad i nie moge zainstalowac. Staram sie zainstalowac poniewaz chce sobie pograc na modach sp.
 
     
rafineria888 


Konto na IDR: rafineria888
Dołączył: 23 Lis 2015
Wysłany: 2017-08-14, 18:28   

Doskonale rozumiem twój problem.
Nawet wiem jak go rozwiązać.

Dużo czytałem na ten temat i orientuję się w tych rzeczach.
Po wnikliwej analizie twojego szczegółowego opisu problemu wnioskuję, że gra ci nie działa.

Jedynym rozwiązaniem tego będzie format.

Pozdrawiam. :572:
 
     
Werneq 

Dołączył: 14 Sie 2017
Wysłany: 2017-08-14, 19:35   

Diablo mi normalnie dziala tylko patcha wgrac nie moge. Na multi normalnie gralem ale patcha wgrac nie moge

[ Dodano: 2017-08-14, 19:38 ]
a mogl by ktos linka podac do polskiego patcha 1.13c moze teraz pojdzie
bo z imperium mi nie dziala

[ Dodano: 2017-08-14, 19:49 ]
dokladnie w tym bledzie pisze

this patch does not need to be appilied to the game. The version game you have installed is more up to than this patch.

jesli dobrze kumam to niby mam nowsza wersje a mam 1.14b
:cry: :cry: :cry:
 
     
rafineria888 


Konto na IDR: rafineria888
Dołączył: 23 Lis 2015
Wysłany: 2017-08-14, 20:43   

Zamień pliki z twojej wersji na wersję 1.13c (downgrade).
Automatycznie można tylko robić upgrade. Z patcha 1.13d+ na 1.13c trzeba ręcznie podmienić pliki.

http://diablo.phx.pl/download/item/428/

Google ostrzega o niebezpieczeństwie, gdyż ta strona nie ma zabezpieczeń.
Kliknij szczegóły > wejdź na tę stronę.

Rok 2017, a ludzie wciąż mają takie problemy :587:
 
     
Werneq 

Dołączył: 14 Sie 2017
Wysłany: 2017-08-14, 20:50   

Sorka ze ja taki nie ogarniety ale z jakiej wersji przerobic??? A i wszystkie pliki w 1.13c wrzucic do glownego folderu z gra?
 
     
rafineria888 


Konto na IDR: rafineria888
Dołączył: 23 Lis 2015
Wysłany: 2017-08-14, 21:39   

Tak, po prostu zamień wszystkie pliki z 1.13c z tymi w folderze głównym diablo 2.





:587:
 
     
Werneq 

Dołączył: 14 Sie 2017
Wysłany: 2017-08-14, 21:53   

Kurde robie wszystko co piszesz i wyskakuje mi blad maly bialy prostokat z x w czerwonym kole nic nie pisze :c

[ Dodano: 2017-08-14, 22:06 ]

[ Dodano: 2017-08-14, 22:06 ]

[ Dodano: 2017-08-14, 22:07 ]
Dodam zdjecie

[ Dodano: 2017-08-14, 22:07 ]


[ Dodano: 2017-08-14, 22:07 ]
http://screenshot.sh/n9kqfyRjf2hlC

[ Dodano: 2017-08-15, 13:15 ]
jeszcze taki blad wyskakuje http://screenshot.sh/mMevWCBQfxuda
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo