Wysłany: 2017-09-19, 21:03 Na co wpływają współczynniki
Witam. Mam pytanie, na co wpływają podstawowe współczynniki w Diablo 1. Chodzi mi głównie o siłę, zręczność, czy oprócz obrażeń fizycznych zwiększają jeszcze coś?
Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Wysłany: 2017-09-20, 21:09
Pytanie dotyczyło "Diablo" a nie moda, więc odpowiedziałem poprawnie
Co do magii to w "Diablo" czary wymagają coraz więcej magii na coraz wyższych poziomach zaklęć i oczywiście im wyższy poziom czaru tym wyższe jego obrażenia, ale to chyba logiczne. Bardzo ważne jest, że tylko Czarodziej może mieć wszystkie czary na najwyższym 15 poziomie (na 20 poziomie jeśli ma ubrany Thinking Cap, Najs Light Plate oraz jakąś laskę z suffixem Archangel). Takie postacie jak wojownik czy łuczniczka nie są w stanie wymaksować czarów na poziom 15 nawet przy pomocy kapliczki Enchanted Shrine.
Wysłany: 2017-10-01, 09:08
Ja jeszcze dodam, że żywotność zwiększa punkty wytrzymałości - odpowiadającej za to, że możesz więcej biegać.
Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Wysłany: 2017-10-13, 19:00
Valter, to co napisałeś woła o pomstę do Nieba! Tak, tak mój młody przyjacielu... Przeczytaj jeszcze raz pytanie kolegi:
kubala331 napisał/a:
Witam. Mam pytanie, na co wpływają podstawowe współczynniki w Diablo 1. Chodzi mi głównie o siłę, zręczność, czy oprócz obrażeń fizycznych zwiększają jeszcze coś?
Coś się już rozjaśniło? Nie? Więc wyjaśniam! Otóż pisałeś o wytrzymałości i bieganiu... Tylko, gdzie taki współczynnik mamy w "Diablo" (1)??? Gram tyle lat i nie zauważyłem... W pierwszej części "Diablo" nie da się wyregulować jak dana postać się porusza, gdyż paska wytrzymałości po prostu nie ma! Grałeś w ogóle w pierwszą część?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum