..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Sarevok92
2012-02-05, 18:29
Alchemic
Autor Wiadomość
kjajeck1 

Dołączył: 11 Lis 2017
Wysłany: 2017-11-11, 01:17   

Siemanko. Możecie mi powiedzieć gdzie w najnowszym Genesis jest wskrzeszenie pomocników ? szkoda rzeczy jak padnie.
 
     
BishoYo 
Chaos Leader


Konto na BN: BishoYo#2987
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2007
Skąd: Trzebież
Wysłany: 2017-11-11, 14:59   

Wskrzeszenia brak ponieważ ta opcja kolidowała z czymś w pluginie i powodowała błędy w grze. Najemnicy zostali z tego powodu wzmocnieni dodatkowo.
_________________
Strona Alchemic!

(http://skull-corp.com.pl/alchemic/)
Zapraszamy!
 
 
     
kjajeck1 

Dołączył: 11 Lis 2017
Wysłany: 2017-11-13, 21:51   

A jest krowi poziom lub cos podobnego ?
 
     
BishoYo 
Chaos Leader


Konto na BN: BishoYo#2987
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2007
Skąd: Trzebież
Wysłany: 2017-11-13, 22:35   

Genesis to jest dosyć spory Mod. Na stronie lub w tym temacie można choćby i na screenach to zobaczyć, że jest sporo rzeczy zmienione w grze. Sporo map dodatkowych i specjalnych Eventów w których można coś ciekawszego zdobyć. Nie jest to modyfikacja dla tych co nie lubią większych ingerencji w D2. Zalecałbym zapoznanie się ze screenami lub z filmami z przechodzenia które też są na stronie.
_________________
Strona Alchemic!

(http://skull-corp.com.pl/alchemic/)
Zapraszamy!
 
 
     
Mateusz0089 


Konto na IDR: KapitanBomba
Wiek: 28
Dołączył: 27 Wrz 2011
Skąd: inąd
Wysłany: 2017-12-06, 19:16   

Mam dwa pytania odnośnie Genesis 2.0+ :

1. Czy jest jakakolwiek możliwość resetowania skilli/statów?
2. Czy drop jest słabszy, jeżeli zabijają summony (szkielety, itd.)? W poprzednich wersjach tak podobno było
_________________

 
 
     
BishoYo 
Chaos Leader


Konto na BN: BishoYo#2987
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2007
Skąd: Trzebież
Wysłany: 2017-12-06, 22:19   

Reset punktów umiejętności jest dostępny w trybie Łatwym.

Co do dropu to chodzi o jakieś specjalne przedmioty np Eventowe. Żeby leciały to trzeba osobiście bić stwory. Wszelki specjalny drop jest tak ustawiony. Bosów lepiej osobiście wykańczać.
_________________
Strona Alchemic!

(http://skull-corp.com.pl/alchemic/)
Zapraszamy!
 
 
     
Mateusz0089 


Konto na IDR: KapitanBomba
Wiek: 28
Dołączył: 27 Wrz 2011
Skąd: inąd
Wysłany: 2017-12-07, 18:02   

Nie widzę opcji resetowania skilli w trybie łatwym :<
Zmiana trybu działa, bo zmieniają się odporności, ale nie ma przycisku do resetu
_________________

 
 
     
BishoYo 
Chaos Leader


Konto na BN: BishoYo#2987
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2007
Skąd: Trzebież
Wysłany: 2017-12-07, 20:35   

Guzik resetu jest prawdopodobnie zasłonięty obramowaniem, ale jest. Powinien napis się pojawić jak się najedzie kursorem. Nie jestem pewny jak z ExpResem bo nie grałem na nim zbyt wiele. W większej rozdzielczości może nie być tego guzika do resetu.
_________________
Strona Alchemic!

(http://skull-corp.com.pl/alchemic/)
Zapraszamy!
 
 
     
Mateusz0089 


Konto na IDR: KapitanBomba
Wiek: 28
Dołączył: 27 Wrz 2011
Skąd: inąd
Wysłany: 2017-12-07, 21:21   

Rzeczywiście jest g:)
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo