..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Topek
Autor Wiadomość
offensivepotato 

Dołączył: 21 Mar 2013
Wysłany: 2013-05-07, 15:00   

Czy da radę zrobić więcej niż jedną dziurę w unikatach? byłoby milusio : >
 
     
rasmario 


Wiek: 22
Dołączył: 27 Lis 2011
Skąd: Toruń
Wysłany: 2013-05-08, 10:08   

No pewnie, możesz próbować kilka razy bo tworzą się w sposób losowy.
_________________
"Don't Worry, Be Happy"

 
     
Alario 

Dołączył: 11 Cze 2013
Wysłany: 2013-06-11, 15:11   

Możesz zmienić tylko przedmioty? 300 lvl, Kostka na start, umiejętności max. 40, itd. były dobre. (Gdybyś miał czas i chęci, dodałbyś do 1 wersji co poziom 10 pkt statów i 2 um? :P ) Mod 8/10 (ze zmianami w/w byłoby 10/10 :) )
 
     
rasmario 


Wiek: 22
Dołączył: 27 Lis 2011
Skąd: Toruń
Wysłany: 2013-06-11, 16:49   

Trochę nie rozumiem o co chodzi? Mam do pierwszej wersji dać 10pkt do stat i 2 do um? Jeśli o to Ci chodziło to dało by radę :wink: jeśli o coś więcej to już gorzej.., ale napisz co jeszcze.
_________________
"Don't Worry, Be Happy"

 
     
Alario 

Dołączył: 11 Cze 2013
Wysłany: 2013-06-11, 19:41   

To co napisałeś i zmienić grafikę przedmiotów. (Jeśli za długo to potrwa to wystarczy jak dodasz staty i um, z góry dzięki :D )

PS. Sorry za złe sprecyzowanie :P
 
     
rasmario 


Wiek: 22
Dołączył: 27 Lis 2011
Skąd: Toruń
Wysłany: 2013-06-12, 07:34   

Zrobione, z przedmiotami nic nie robiłem.
Topek+ - czyli wersja 1.0 + 10 pkt do statystyk i + 2 do umiejętności.
http://hostuje.net/file.p...8390676a0898990

Jednak polecam grę w nowszą wersję moda, jest trudniejsza, ale za to nie ma żadnych błędów no i coś źle przeczytałeś, w wersji 2.03 są umiejętności max 40. W tej drugiej udało mi się przejść koszmar a stanąłem dopiero na 4 akcie w piekle.
_________________
"Don't Worry, Be Happy"

 
     
Alario 

Dołączył: 11 Cze 2013
Wysłany: 2013-06-12, 15:49   

Wiem, że jest trudniejsza ale chce mieć 300lvl :P

EDIT: Wyskakuje error: http://tinypic.com/view.php?pic=2zdt1eq&s=5 :c
 
     
rasmario 


Wiek: 22
Dołączył: 27 Lis 2011
Skąd: Toruń
Wysłany: 2013-06-12, 16:53   

Sprawdzałem grę i u mnie błędu nie ma, podmieniłeś dobrze pliki? Wgraj Patcha 1.13c i wtedy moda, może coś pomoże a jak nie to mogę dać 300 lvl do wersji 2.03, ale to jak będę miał czas.
_________________
"Don't Worry, Be Happy"

 
     
xivragis 

Dołączył: 14 Cze 2014
Wysłany: 2014-06-14, 13:52   

Witam, wiem że odkopuję temat, ale bardzo interesuje mnie ta modyfikacja, czy może istnieje wersja bez zmian skili pomiędzy postaciami ? jest to właściwie jedyna wada moda w moich oczach.
Może mi ktoś ewentualnie podpowiedzieć jak przywrócić skille do ich pełnoprawnych właścicieli ?
 
     
Melite 

Wiek: 37
Dołączył: 12 Sie 2015
Wysłany: 2015-08-12, 14:35   

Witam bardzo interesuje mnie ta modyfikacja, Topek 1.0 ale mam wielka prosbe czy da sie zmienic tz pozostawic bez zmiany
Potwory:

2. Potwory mają więcej życia
1. Potwory chodzą w większych grupkach
 
     
Kundus 

Wiek: 27
Dołączył: 10 Kwi 2018
Wysłany: 2018-04-10, 15:56   

Witam,

Z góry przepraszam za rozgrzebanie starego tematu.
Gram w wersję Topek v1.0 bez podmienionych itemów i jest jedna rzecz, która psuje ogólny wizerunek modyfikacji.
Są to potwory w grupach, jest ich tak dużo, że po zabiciu całej hordy nie widzę połowy przedmiotów.
Czy dało by radę udostępnić wersję z normalnym zagęszczeniem potworów ?

dzięki i pozdrawiam
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo