..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Eps
2009-05-18, 16:10
FOREVER MOD by ZIOMUŚŚŚŚ
Autor Wiadomość
Haxite 



Wiek: 98
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2009-03-23, 22:09   

robinho9 napisał/a:
UNHANDLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005)

wie ktos jak to rozwiazac ??

poczytaj: http://diablo.phx.pl/czyt...gry--pytanie-16
_________________
Po konkretne informacje zapraszam do mnie na prywatną wiadomość
lub na stronę www.usluga.lnfo.eu :)
Pozdrawiam
 
     
nekros001 

Dołączył: 21 Mar 2009
Wysłany: 2009-04-09, 09:26   

siemka mam taki problem robie chyba dobrze to co zamieszczone jest w instrukcji i moje diablo prosi mnie o ponowne zainstalowanie gry co mam robić bo chetnie bym pograł na tym modzie
 
     
Ziomuśśśś 
Przywódca gildii DP
a.k.a Exis


Konto na BN: Exis#2407
Wiek: 27
Dołączył: 01 Kwi 2007
Skąd: Rumia
Wysłany: 2009-04-09, 21:00   

nekros001, gra instalowana poprawnie, w rejestrze tez wsyztko okej?
sama w sobie gra bez moda działa prawidłowo? jaka wesja gry? patchowane przez bn/recznie?diablo jest czyste, czy miałeś jjuż wcześśniej jakieś modynakręcone itp? powidz coś więcej....jo jeszce jaki windows,i czy masz visual basic zainstalowany?
_________________

 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-04-09, 22:17   

nekros001, informuję Cię, byś sprawdził czy masz wszystkie pliki z d2 w katalogu, gdyż taki właśnie komunikat pojawia się jak nie masz jakiegoś pliku z d2.
 
     
nekros001 

Dołączył: 21 Mar 2009
Wysłany: 2009-04-12, 07:55   

oki dzięki już sobie poradzilem poprostu kopiowałem pliki do kopi diablo a nie do głównego folderu
 
     
Oso080 

Dołączył: 25 Kwi 2009
Wysłany: 2009-04-25, 00:04   

Mam problem ze skillami, otóż gdy chce zmienić skill w postaci (domyślnie S) to wyskakuje mi error. Co zrobić???





P.S Proszę o szybką odpowiedź.
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-04-25, 06:30   

Nic się nie da zrobić, należy czekać na nowszą wersję(ta jest zbugowana).
 
     
Dalvurk 

Dołączył: 29 Kwi 2009
Wysłany: 2009-04-29, 19:12   

ja mam maly problem bo tak mod dziala wszystko pieknie sie odpala grac sobie gram ale gdy zdobywam lvl to dodaje tylko 1 do umiejetnosci i 5 do statystyk... prosil bym o szybka odp jak by6 co mam wersje 1.12 bo nie mam pojecia jak zrobic 1.11 albo 1.10 jak uruchomie gre w rogu jest v1.10
_________________
http://dalvurk.mybrute.com/cellule
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-04-29, 19:24   

Tak ma być, pisz do autora modyfikacji, bo tu pomocy nie otrzymasz (nie radzę innym)
 
     
Ziomuśśśś 
Przywódca gildii DP
a.k.a Exis


Konto na BN: Exis#2407
Wiek: 27
Dołączył: 01 Kwi 2007
Skąd: Rumia
Wysłany: 2009-04-30, 19:18   

Dalvurk, wystarczy poczytać ten topic a znajdziesz odpowiedź na Twój problem... prawdopodobnie PlujgY Ci nie działa lujb masz go źle skonfigurowanego.
Na zmiane patchy jest wiele sposobów, zaczynając na ściągnięciu paczki patchów z id na reinstalacjij diablo kończąc..

//E: Arry, jak masz 1.10 to nie musisz kopiować dllek do gry, starczy sam katalog moda.
_________________

Ostatnio zmieniony przez Ziomuśśśś 2009-05-02, 10:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Arry 
Dreamer


Dołączył: 06 Mar 2006
Skąd: SLF Company
Wysłany: 2009-05-01, 18:23   

Przekopywać się przez 12 stron tego tamatu mi nie pasi, więc sorry, jeżeli sie powtórzę, ale czy pod tego moda lepiej jest mieć D2 w wersji 1.10 czy 1.11 ?
_________________
Na wschód,
zawsze na wschód...
 
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-05-01, 18:25   

v1.10 (rekomendowane) ze względu na to, że ma wtyczkę d2mod system przeznaczoną dla patcha v1.10
 
     
Arry 
Dreamer


Dołączył: 06 Mar 2006
Skąd: SLF Company
Wysłany: 2009-05-02, 12:51   

Ok mod fajny, mi się podoba, ale kilka uwag...
1) Tristram... miałem je strasznie rozorane, dziwne tekstury, brak przejść tam, gdzie powinny być itd...
2)Ilość Monsterów... no fajnie jest tak na początlu robić rozróbę wśród kilkudziesięciu zombiech, ale gdy tylko pojawią sie szamani i stworki, które oni ożywiają, to się robi juz nieciekawie...
3) LUt Golehn jest teraz jakos tak mniej przejrzyste. Takie... Klaustrofobiczne...
4) W tej grze diabli biorą wszelkie taktyki na PSN necra/bone necra... Bardziej opłaca sie pakować w golemy, narobić ich ze 30 w mieście i iść robić rozróbę niż w cokolwiek innego... w tej grze nakromanta jest postacią bezsprzecznie niepokonaną... (Przynajmniej na normalu do 2 aktu - dalej nie dotarłem).
5) Przedmioty, które lecą to te trofea nekromanty, hełmy barbarzyńcy i druida, tarcze paladyna, kule czarodziejki i łuki Amazonki i oczywiscie biżuteria (jak juz pisałem jestem w 2a). No fajnie, ale gdzie tu jest coś dla Zabójczyni? Gdzie są jakieś zbroje, buty, tarcze (nie dla pala!)? Może i na koszmarze lecą unikaty, ale co mi po unikatach na koszmarze, skoro na normie nie moge znaleźć jakiegos w miarę dobrego ekwipunku?
Fajnie jest sobie zrobic rozróbę, ale no bez przesady... gdy jeden akt na normalu zajmuje mi ponad 6h to ja wole nie myśleć co bedzie jak dotrę do koszmaru, czy piekła.
_________________
Na wschód,
zawsze na wschód...
Ostatnio zmieniony przez Eps 2009-05-02, 13:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Sarevok92 



Dołączył: 07 Lis 2008
Wysłany: 2009-05-02, 13:10   

Arry, ten mod po prostu wprowadza takie zmiany i też mi się nie podoba ten brak zrównoważenia.
Może autor zrobi jeszcze jakiegoś patcha, który to poprawi :) .
 
     
Kalbaross 

Konto na BN: dr-kalbar
Wiek: 32
Dołączył: 29 Lip 2005
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-05, 14:30   

Ten mod, bardziej interesujący jest z technicznego punktu widzenia niż grywalności. Przydałoby się go trochę zmodyfikować, ale na to potrzeba troszkę czasu. Fajnie, że się wypowiedziałeś w tej sprawie Arry, twoje rady są dla nas moderów bardzo cenne.
Pozdrawiam
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo