..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Smiter pytanie
Autor Wiadomość
gontar 

Dołączył: 24 Lis 2005
Wysłany: 2008-11-27, 17:38   Smiter pytanie

Witam mam 2 problemy a mianowicie

Mam taki sam eqip jak kolega no prawie :) Ja mam swiatlo niebios 2x shael czyli 60% ias mam tez amulorda 20ias kolega ma lorda i 1xshael w swiatle niebios i atakuje duzo szybciej odemnie co jest??


2 problem, czesto jak robie UBERY to mnie wywala z gry i psize twoje polaczenie zostalo zerwane, i trace ubery :( mialem juz tak 4 razy CO jest?
 
     
T25 

-> c===3 <-

Dołączył: 15 Mar 2007
Wysłany: 2008-11-27, 17:44   

gontar napisał/a:
Mam taki sam eqip jak kolega no prawie :) Ja mam swiatlo niebios 2x shael czyli 60% ias mam tez amulorda 20ias kolega ma lorda i 1xshael w swiatle niebios i atakuje duzo szybciej odemnie co jest??


Widocznie ma wiecej iasu z czegoś innego (inny eq/ sprawdź aure czy masz włączoną :> )

Cytat:
2 problem, czesto jak robie UBERY to mnie wywala z gry i psize twoje polaczenie zostalo zerwane, i trace ubery :( mialem juz tak 4 razy CO jest?


zanim zaczniesz UT to lepiej poczekaj z 5-7 min w mieście aż sie "gra ustoi na serwerze"
wtedy nawet jak Cie wywali to będziesz mógł wrócić...
i najważniejsze!! NN torcha w UT --> ogień crashuje gre :/
 
     
gontar 

Dołączył: 24 Lis 2005
Wysłany: 2008-11-27, 18:23   

crashuje czyli?

Kolega ma to samo co ja :( tylko ze ja mam 2x shael w SWIATLE NIEBIOS
 
     
T25 

-> c===3 <-

Dołączył: 15 Mar 2007
Wysłany: 2008-11-27, 18:27   

gontar napisał/a:
crashuje czyli?


czyli jak masz torcha i kumpel też ma i sie ogień z 2 nałoży (z czaru burza ognia) to Bo0M! i możesz znów organki zbierać :mrgreen:
nastepuje crash gry poprostu
 
     
gontar 

Dołączył: 24 Lis 2005
Wysłany: 2008-11-27, 20:15   

A jak kolega stoi w miescie i tylko stoi zebym mogl brb robic, a ja mam torcha to nic sie nie stanie?
 
     
T25 

-> c===3 <-

Dołączył: 15 Mar 2007
Wysłany: 2008-11-27, 20:26   

Cytat:
A jak kolega stoi w miescie i tylko stoi zebym mogl brb robic, a ja mam torcha to nic sie nie stanie?


omg nie wiem :/ ja zawsze latałem smitem na UT bez torcha ;) po co torch?? 3 skille sie nie przydaja w ogole, a resy mozna talikami dopchać...
dla pewnosci go zdejmij i po sprawie. poza tym...nie podniesiesz drugiego :> chyba ze kumpel ci przytrzyma albo wywalisz w miescie swojego...
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo