..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Eps
2017-06-06, 16:35
Battle.net
Autor Wiadomość
Fosa 


Wiek: 26
Dołączył: 30 Kwi 2006
Wysłany: 2006-04-30, 11:00   Battle.net

Mam oryginalne Diablo 2 z dodatkiem przez neta z kumplami gram noramlnie :) a gdy chce sie podlonczyc do battle.net wyskakuje mi coś takiego :evil: : BATTLE.NET NIE MOżE POPRAWNIE ROZPOZNAć UżYWANEJ PRZEZ CIBIE WERSJI PROGRAMU. Mam najnowszego patcha. POMOCY !!!!! :?
 
 
     
Preisiok 2!! 
PROisiok :]

Wiek: 25
Dołączył: 10 Mar 2006
Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2006-04-30, 11:10   

Zrobiłeś test grafiki?
 
     
endriuman 

PHONSH


Wiek: 26
Dołączył: 13 Gru 2005
Wysłany: 2006-04-30, 11:12   

Ech, Preisiok, ty tylko z jednym :P

Poszukaj było niedawno na forum. Zreinstaluj Diablo, wgraj na nowo patcha, czasem przechodzi po czasie.
_________________

 
     
Fosa 


Wiek: 26
Dołączył: 30 Kwi 2006
Wysłany: 2006-04-30, 12:43   

Robiłem test grafiki i kilka razy juz przeinstalowywalem patcha tak samo i nadal nic POMOCY LUDZIE JA CHCE GRA NA BATTLE.NET !!!!!!!!!!!!!!
 
 
     
Wizzard 



Wiek: 28
Dołączył: 23 Wrz 2005
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-04-30, 13:05   

Przeinstaluj Diablo nie patha.
 
 
     
Ajantis 
Emerytowany Moderator


Klan: War Masters
Wiek: 34
Dołączył: 25 Kwi 2005
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-04-30, 17:21   

Nie instaluj cracka ani innych rzeczy. Zainstaluj D2 i od razu odpal, sam ci się patch ściągnie.
_________________
:: Karczma Ajantisa :: Pierwszy polski vlog o Diablo
 
 
     
susel 
Druid


Wiek: 29
Dołączył: 11 Lut 2006
Wysłany: 2006-04-30, 17:33   

Przeglądając pomoc techniczną do Diablo 2 na stronie www.gram.pl znalazłem coś takiego:

Cytat:
PROBLEM:
Po uruchomieniu gry pojawia się komunikat "Nie można rozpoznać Twojej wersji gry"

ROZWIĄZANIE:
Komunikat ten pojawia się, gdy zmieniła się wielkość (rozmiar) plików koniecznych do uruchomienia gry lub niektóre z nich zostały usunięte.

Sprawdź komputer programem antywirusowym z aktualną bazą wirusów oraz przeinstaluj grę.


O to chodzi?
_________________
Sig & av by susel
Ostatnio zmieniony przez susel 2006-05-01, 10:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Fosa 


Wiek: 26
Dołączył: 30 Kwi 2006
Wysłany: 2006-05-01, 09:51   

Przeinstalowałem gre(nie patcha i nie cracka) i sprawdzalem programem antywirusowym i nic. LUDZIE POMOCY !!! :x
 
 
     
krzychoo 


Wiek: 28
Dołączył: 11 Mar 2006
Skąd: Bojanów City ;]
Wysłany: 2006-05-01, 10:36   

Spróbuj zainstalować Diablo bez dodatku, połączyć się z battle net, poczekać aż się patch zainstaluje i może wtedy będzie działało...
_________________
On golden wings
She flies at night
With her dress
It's blinding white
Countless diamonds
And her long blonde hair
The queen is coming
So you better be aware
 
 
     
grimm 

Dołączył: 23 Mar 2006
Wysłany: 2006-05-01, 10:48   

Mając oryginała masz pomoc techniczna. Opisz im problem uwzgledniajac proby reinstalki.. Jeśli problemu nie da sie usunąć zapewne poprosza Cie o odesłanie gry (ew dostraczenie osobiscie) Sprawdza plyke i jesli nic nie poradza dostaniesz nowa. (tak mialem w przypadku OF ).
 
     
żurekk 

Dołączył: 19 Mar 2006
Wysłany: 2006-05-01, 11:38   

cos tu kręcisz, jesli masz orginała to zób tak i bedzie działać. Od/zainstaluj wejdz na battle.net patch ci sie ściagnie sam i graj. Napewno masz orginała?? wiesz taki błąd weyskakiwal mi kiedy próbowałem grac na piracie przez neta.
 
     
GORN123 


Wiek: 24
Dołączył: 10 Paź 2007
Wysłany: 2007-10-13, 21:59   

a ja mam oryginał i też mi takie coś wyskakuje a dokładnie Battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu co mam zrobić proszę pomocy mam postacie na 88 lvl i z dobrymi item ami proszę o pomoc na gg aha dostałem bana 3 tygodnie temu może to przez to ?? ale i tak czekam na gg 251510 :D na forum też :P
_________________

 
 
     
endriuman 

PHONSH


Wiek: 26
Dołączył: 13 Gru 2005
Wysłany: 2007-10-13, 23:48   

GORN123 napisał/a:
a ja mam oryginał i też mi takie coś wyskakuje a dokładnie Battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu co mam zrobić proszę pomocy mam postacie na 88 lvl i z dobrymi item ami proszę o pomoc na gg aha dostałem bana 3 tygodnie temu może to przez to ?? ale i tak czekam na gg 251510 :D na forum też :P


przeczytaj post użytkwnika susel, który jest kilka postów wyżej
_________________

 
     
GORN123 


Wiek: 24
Dołączył: 10 Paź 2007
Wysłany: 2007-10-13, 23:55   

No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??
_________________

 
 
     
adoy 


Wiek: 27
Dołączył: 10 Mar 2006
Skąd: Swinoujscie
Wysłany: 2007-10-14, 00:12   

GORN123 napisał/a:
No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??


Jesli masz orginala, problemu nie powinno byc zadnego.

- Jestes pewny ze nie ma wirusa ? Uzywales dobrego antywirusa, skanowales komputer, uzywales Hijackthis ?

- Moze bledy w systemie ? Zle prowadzony system robi rozne babole z grami.

- Tak jak inni pisali 10x zrob reinstal gry > poprzez battle.net z gry sciagnij patche, musi dzialac, chyba ze ktorys z powyzszych czynnikow zawiodl.

- Jesli nadal masz problem polecam Simsy.

/Swoja droga pozdrawiam starych znajomych :> O ile mnie ktos tu pamieta, od tak zachcialo mi sie odezwac bo Endri traci juz cierpliwosc :D

// Kogo ja widze - ce ;] // - ROLSON
//nom, ce - e
_________________
Nieaktywny na scenie d2.
Aktywny na scenie plemion - s7
Od czasu do czasu gram w sc/q3/warh-dow
Ostatnio zmieniony przez endriuman 2007-10-14, 11:11, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo