..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Eps
2017-06-06, 15:35
Battle.net
Autor Wiadomość
GORN123 


Wiek: 24
Dołączył: 10 Paź 2007
  Wysłany: 2007-10-14, 09:08   

[quote="adoy"]
GORN123 napisał/a:
No wiec wirusa nie ma a jak sprawdzić czy ma osunięty plik to nie wiem ani jak sprawdzić czy plik jest większy pomocy Pomocy co mam zrobić w tej sytuacji Mozę przez to że dostałem bana i minęło dopiero 3 tygodnie ??


Jesli masz orginala, problemu nie powinno byc zadnego.

- Jestes pewny ze nie ma wirusa ? Uzywales dobrego antywirusa, skanowales komputer, uzywales Hijackthis ?

- Moze bledy w systemie ? Zle prowadzony system robi rozne babole z grami.

- Tak jak inni pisali 10x zrob reinstal gry > poprzez battle.net z gry sciagnij patche, musi dzialac, chyba ze ktorys z powyzszych czynnikow zawiodl.

- Jesli nadal masz problem polecam Simsy.



[ Dodano: 2007-10-14, 10:12 ]
- Nie mam Wirusa Skanowałem avastem a nawet zrobię to odnowa powiedz tylko jaki plik przeskanować

- Te błędy w systemie usunąłem wszystkie mody teraz tylko w SA ( San Andreas ) mam moda

- 2.błędy : Co mam zrobić zęby je naprawić ??

- Ten reinstal jak to zrobić przez battle.net ??
:?: :?: :572: :?: :?:
_________________

 
 
     
endriuman 

PHONSH


Wiek: 26
Dołączył: 13 Gru 2005
Wysłany: 2007-10-14, 10:07   

GORN123 napisał/a:
- Ten reinstal jak to zrobić przez battle.net ??


Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Usuwasz gre, instalujesz od nowa, uruchamiasz, klikasz przycisk battle.net, sciaga ci sie patch wtedy i instaluje, grasz i elo

// Sry, but im owned xDDD // - ROLSON
_________________

Ostatnio zmieniony przez Rolson 2007-10-14, 10:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
GORN123 


Wiek: 24
Dołączył: 10 Paź 2007
Wysłany: 2007-10-14, 10:36   

Wirusa nie mam skanowałem avastem

[ Dodano: 2007-10-14, 12:00 ]
Napewno nie mam wirusa a jak chciał bym sprawdzic to jaki plik przeskanować ??
_________________

 
 
     
adoy 


Wiek: 28
Dołączył: 10 Mar 2006
Skąd: Swinoujscie
Wysłany: 2007-10-14, 11:04   

GORN123 polecam przeczytac to co pisze Tobie Endriuman i paru innych uzytkownikow przynajmniej 10x bo nie rozumiesz tego co czytasz.
Rozumiem mlody wiek, ale zachowujesz sie jak 8 latek. (przynajmniej ja w Twoim wieku pisalem sensowniej i lepiej czytalem ze zrozumieniem)
W kazdym razie odpowiedz Ci juz udzielono kilka razy, ja bym sie tu zastanowil endri nad eotem bo psycha Ci siadzie, albo mi od spamu na gg :D
_________________
Nieaktywny na scenie d2.
Aktywny na scenie plemion - s7
Od czasu do czasu gram w sc/q3/warh-dow
 
 
     
GORN123 


Wiek: 24
Dołączył: 10 Paź 2007
Wysłany: 2007-10-14, 11:36   

zapraszam na moje GG tam wszystko opowiem czytałam już to 50 może więcej razy i nadal nie rozumiem kilku punktu pisze np jak przeinstalować przez BATTLE.NET a odpisuje mi ze porostu instalujesz. To poco najpierw napisał mi ze przez battle.net co ?? Mógł napisać od razu porostu usuwasz i instalujesz od nowa a nie prze instalacja przez battle.net xD
_________________

 
 
     
Rolson 



Wiek: 28
Dołączył: 29 Lis 2005
Skąd: P(r)oland
Wysłany: 2007-10-14, 11:52   

Przestancie spamowac, bo warnami ponagradzam

Konkretnie na pytania odpowiadac
_________________
★★★Zanim zapytasz - sprawdz!★★★


Sig made by Firley, THX M8 :*
 
     
Miste r guomp 

Wiek: 32
Dołączył: 27 Paź 2007
Skąd: płock
Wysłany: 2007-10-27, 19:15   Hej coś mi nie chodzi hero editor pomocy!!

Hej coś mi nie chodzi hero editor pomocy!!
:D

// Hej coś ci nie chodzi regulamin, slowne za spam i offtop // - ROLSON
Ostatnio zmieniony przez Rolson 2007-10-27, 21:46, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
Burdoro 


Wiek: 42
Dołączył: 23 Wrz 2007
Skąd: Polska, Czechy
Wysłany: 2007-10-31, 13:32   

To i ja dorzuce swoje pytanie do tego watku.
Diabelka oryginalnego jeszcze nie mam. Planuje zakup w przyszlym tygodniu - aby wreszcie pobawic sie on-line. Ale nurtuje mnie jedna rzecz.
Obecnie mam zainstalowanego D2 na 2 komputerach. A scislej - na jednym (domowym) gra jest zainstalowana, na drugim - (sluzbowym) skopiowana. Zazwyczaj gram na sluzbowym - bo wygodniej a i pograc mozan podczas roznego rodzaju wyjazdow.
Pytanie moje brzmi: Czy mam szanse, aby oryginalna wersja, (za czym idzie weryfikacja na battle.net) zadzialala bez instalacji? - czyt: bez wpisow do rejestru.
Ma ktos mozliwosc przetestowania takiej opcji? Bo jesli nie dziala, to nie ma sensu wydawac pieniedzy na cos, z czego nie bede korzystal. :)

Z gory dzieki za odpowiedzi,
Burdoror
 
 
     
Krulik 



Wiek: 29
Dołączył: 26 Wrz 2006
Wysłany: 2007-10-31, 14:47   

Tak działa.
_________________
 
     
Burdoro 


Wiek: 42
Dołączył: 23 Wrz 2007
Skąd: Polska, Czechy
Wysłany: 2007-10-31, 14:58   

I to lubie. Konkretna odpowiedz. Nie mam wiecej pytan w tym zakresie.
Dzieki :)
 
 
     
matek87 

Dołączył: 21 Lip 2008
Wysłany: 2008-07-21, 17:12   

Mam taki sam problem, mam oryginalna płytkę, oryginalny klucz itp, a wyskakuje mi wiadomość że " battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez Ciebie wersji programu"

uprzedzając pytania TAK na 100% mam oryginała.

Płytke mam 6 miesięcy ale od 3 miesięcy niegrałem w to, i przez ten czas robiłem 1 formata.

windows XP, wymagania wszystkie spełniłem, test grafiki zrobiony, patch najnowszy (sam się ściagnął),

prosze o pomoc tu albo na GG 3110062 :)
 
     
Rafcioext 
Maniak :)

Dołączył: 20 Lip 2008
Wysłany: 2008-07-21, 17:33   

Matek ma problem rozwiązany :) Ja mu pomogłem

Edit: Teraz ja mam problem z battle.netem

Gdy się połączam do bramki Europe (Wiadomo o co chodzi), Loguje się, wszystko gra... Wchodzi mi ekran, gdzie można podobno stworzyć postać...

Dlaczego podobno? Bo jest tylko żółta rameczka a w środku nie ma czegoś takiego jak Create new character, albo stwórz nową postać... Pustka..

Stąd nasuwa się moje pytanie... Jak zrobić postać na battle.necie?
 
 
     
Venemeth 


Konto na IDR: Venemeth
Wiek: 28
Dołączył: 27 Paź 2012
Wysłany: 2017-06-03, 20:30   

Nalezy przeinstalowac gre, wejsc w edytor rejestru (Start>Uruchom>redegit) i usunac
folder HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Diablo II oraz
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\Diablo II .

Mi zadzialalo po usunieciu jedynie tego pierwszego, bramki ID trzeba usunac w rejestrze, gateway editor tu nic nie zdziala.
_________________

 
     
Orson 


Dołączył: 28 Mar 2011
Wysłany: 2017-06-06, 10:54   

Rafcioext doczekał się odpowiedzi po 9 LATACH !!! :lol:
Ciekawe czy chłopak w ogóle gra jeszcze w D2.

[ Komentarz dodany przez: Eps: 2017-06-06, 16:37 ]
//Przynajmniej zostanie dla potomnych. T/c. - Eps.
_________________
Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40

I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo