..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak uruchomić dwa Diablo na jednym komputerze
Autor Wiadomość
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-06-23, 21:07   

A tak trudno używać szukajki?
Kombinacja czat/czat, rozłącza. Gra/gra, nie rozłącza. Lecz może się zdarzyć, że po wyjściu jednym charem z gry, nagle Cię wyrzuci z BN.
Ostatnio zmieniony przez Eps 2009-06-24, 04:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 29
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2009-06-23, 23:13   

Przy kombinacji czat/czat też zwykle rozłącza, na 100% nie rozłącza tylko wtedy, kiedy obie postaci są na grze bądź tylko jedna z nich. Przy obu na czacie praktycznie za każdym razem mnie rozłączało, ale to nie jest akurat jakiś wielki problem.
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
necroorcen 


Dołączył: 11 Lip 2006
Wysłany: 2009-07-13, 15:08   

Można tym sposobem włączyc 3 gry na raz?
 
     
petereq 
Man on Fire


Wiek: 26
Dołączył: 13 Cze 2009
Skąd: Łódz
Wysłany: 2009-07-13, 15:16   

Tak, jeśli masz 3 cd-keye
_________________

 
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-07-13, 19:15   

Możesz nieskonczenie dużo gier odpalić, tj. dopóki pozwoli Ci procek.
 
     
elon 

Dołączył: 21 Sie 2008
Wysłany: 2009-07-20, 18:43   

Uruchamiam jedną grę normalnie z systemu, a drugą przez sandboxie i zawsze po kilkunastu sekundach wyrzuca z gry postać z sandboxie (czas oczekiwania).
Wie ktoś co może być przyczyną i jak to naprawić?
 
     
petereq 
Man on Fire


Wiek: 26
Dołączył: 13 Cze 2009
Skąd: Łódz
Wysłany: 2009-07-21, 00:41   

elon spróbuj reinstalki, może pomoże. Z takim problemem jak twoim spotkałem się tylko raz, gdy próbowałem wejść 1 i ta samą postacią na grę przez diablo i druga kopia przez sandboxie. Chyba nie próbujesz tak jak opisałem??
_________________

 
 
     
elon 

Dołączył: 21 Sie 2008
Wysłany: 2009-07-21, 02:21   

Gry korzystają z dwóch różnych kluczy, postacie są na dwóch różnych kontach :)
Reinstalka nic nie zmienia.
 
     
Daszek 

Dołączył: 11 Cze 2008
Wysłany: 2009-07-25, 17:15   

kozaco opisane good i dziala tylko mam 1 pytanko bo mam 2 oryginalne cd key i uzywam bota i 1 jest od bota a 2 czysty i teraz mam tak ze od bota jest kopiowany / a czysty zainstalowany jak zrobic zeby bot latal na tym "brudnym" ??
 
     
Karol1987 
Uwaga. Były Nolife.


Konto na BN: Kaka_Zabijaka/Kaka_Mulki
Klan: Dębowa Akademia ;)
Konto na IDR: Kaka
Wiek: 31
Dołączył: 01 Sie 2006
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2009-07-25, 17:20   

Pozbadz sie bota, do dostaniesz bana i skonczy sie latanie na BN na danym kluczu.
_________________

 
 
     
Daszek 

Dołączył: 11 Cze 2008
Wysłany: 2009-07-25, 17:24   

rozumiem ale jak to zrobic ? bo 1 cd key i tak mam "brudny" od mh i bota a 2 czysty i jak zrobic bo aktualnie komputer znajduje ten czysty a jak zrobic zeby bot latal na tym brudnym ?? ew. mozna za to dostac bana ??
Ostatnio zmieniony przez Daszek 2009-07-25, 17:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Karol1987 
Uwaga. Były Nolife.


Konto na BN: Kaka_Zabijaka/Kaka_Mulki
Klan: Dębowa Akademia ;)
Konto na IDR: Kaka
Wiek: 31
Dołączył: 01 Sie 2006
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2009-07-25, 17:38   

Nie za bardzo sie znam na mh i botach, bo ich nie uzywam, ale usuniecie tego programu powinno pomoc. Dla pewnosci zrob format komputera. Jezeli sie myle, niech inni userzy mnie poprawia.
_________________

 
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2009-07-25, 17:46   

Daszek, nie supportujemy tutaj programów thirdy-party, więc powstrzymaj się od takich postów. Szukaj pomocy na innych nieszanujących się forach. Moja rada, przestań grać na syfach, bo się zniżasz do poziomu cheatera.
 
     
Daszek 

Dołączył: 11 Cze 2008
Wysłany: 2009-07-25, 17:53   

spox .. ew. mozna za to dostac bana ?? za gre 2xd2 na 1 kompie tak jak jest to tu opisane
 
     
Karol1987 
Uwaga. Były Nolife.


Konto na BN: Kaka_Zabijaka/Kaka_Mulki
Klan: Dębowa Akademia ;)
Konto na IDR: Kaka
Wiek: 31
Dołączył: 01 Sie 2006
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2009-07-25, 18:01   

Ban dostaniesz za D2loadera, za Sandboxie nie. Poczytaj dokladnie temat.
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo