..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak uruchomić dwa Diablo na jednym komputerze
Autor Wiadomość
Akila 
:)

Wiek: 84
Dołączył: 29 Sty 2008
Wysłany: 2009-08-29, 16:32   

został kupiony 23 godziny temu ;)

btw. dlaczego żądał płyty od drugiej kopii, skoro pilki d2xmusic i d2xvideo są w folderach? (pierwsza kopia nie żądała)
 
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 29
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2009-08-29, 21:29   

Akila napisał/a:
Ale bana na cd-key dostałem... za sandboxie, jakiś bullshit... "cd-key zotsał wyłączony (30dni)"
To jest fizycznie niemożliwe, to nie jest program dedykowany pod Diablo, jakoś mi się nie wydaje, żeby Blizz w ogóle brał takie coś pod uwagę i banował za takie coś, zwłaszcza, że to nie ingeruje w ogóle w grę i jest raczej niewykrywalne. Inaczej sam dostałbym bana już dawno temu :P
Albo wyrobiłeś za free bana, albo do czegoś nie chcesz się przyznać ;)
Akila napisał/a:
btw. dlaczego żądał płyty od drugiej kopii, skoro pilki d2xmusic i d2xvideo są w folderach? (pierwsza kopia nie żądała)
Ja musiałem na przykład kopiować praktycznie całą płytę, żeby mi no-cd działało, więc wiesz...
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
CrazyEmiliano 
Weteran serii Diablo


Wiek: 24
Dołączył: 15 Maj 2009
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-09-01, 09:47   

A wiecie co wystarczy zrobić? Ściągnąć d2loader ze strony www.diablo.phx.pl i odpalic dwa razy tym skrótem, który ściągneliśmy (odpalamy 1 raz, wciskamy alt+tab i odpalamy drugi raz. teraz można przełączać się pomiędzy dwiema grami poprzez alt+tab). Też można pzrerzucać itemy (można logować się 2 razy na 1 koncie, różnymi postaciami
(d2loader znajduje się w dziale "download ->programy")
Czy to nie jest łatwiejszy sposób? :roll:
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 29
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2009-09-01, 10:24   

Nie jest łatwiejszy, bo za niego idzie wyłapać bana na cd-key, a za to nie dostaniesz, sam sobie odpowiedz ;)
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
Krulik 



Wiek: 29
Dołączył: 26 Wrz 2006
Wysłany: 2009-09-01, 14:28   

CrazyEmiliano, nie pisz jak nie masz pojęcia. Co prawda ten sposób jest banalny i prawie każdy z niego korzystał, ale blizz zbanował za to mnóstwo kont, więc nie polecaj czegoś, co jest niedozwolone.
_________________
 
     
jin12345 
nic

Dołączył: 17 Wrz 2008
Wysłany: 2009-09-01, 17:52   

"A wiecie co wystarczy zrobić? Ściągnąć d2loader ze strony www.diablo.phx.pl i odpalic dwa razy tym skrótem"

SPIE..... DEB... za takie cos BAN 100% nastepnego dnia!

Nie namawiaj ludzi jak sam nie wiesz kretynie! (moze i nawet specjalnie deb... napisal)

wiem z doswiadczenia(3 bany za te gowno, [zaj...walisty sprzet stracilem ;/])

ODRADZAM

/ obraza usera oraz pseudocenzura = słowne i cl /
Ostatnio zmieniony przez Haxite 2009-09-01, 19:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
ripp1337 

Dołączył: 18 Sie 2008
Wysłany: 2009-10-13, 13:11   

Nie bijcie za odświeżanie.

Próbowałem tego sposobu, ale Sandybox nie współpracuje z Vista 64-bit. Wie ktoś jak to ominąć?
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 29
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2009-10-13, 16:21   

No cóż, z tego, co wyczytałem na necie, wersja pod systemy 64 bitowe nie jest wspierana, nie zrozumiałem co prawda dlaczego, ale nie liczyłbym na to, że się kiedyś takowa pojawi...
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
ripp1337 

Dołączył: 18 Sie 2008
Wysłany: 2009-10-13, 19:30   

Pytając, miałem bardziej na myśli, czy jest jakaś inna metoda odpalenia dwóch clientów Diablo bez uciekania się do metod nielegalnych.
 
     
Baudo(BD) 


Wiek: 38
Dołączył: 05 Maj 2006
Wysłany: 2009-11-30, 13:48   

Co do pytań o inną metodę, to takowa istnieje, wystarczy odpalić każde diablo z innego użytkownika windows, metoda uciążliwa, ale działająca i legalna...
_________________
"WCZORAJ TO BYŁY CZASY, NIE TO CO DZIŚ ;())))))))"
 
 
     
robson901 

Dołączył: 04 Lis 2009
Wysłany: 2009-11-30, 21:15   

mam pytanko czy trzeba miec dwa cd keye zwyklego diablo? bo mam jeden key diablo 2 i 2 cd keye dodatku i mi nie dziala.. chyba ze cos z instalacja zjebalem..
 
     
Sabko 

Dołączył: 24 Lis 2007
Wysłany: 2009-11-30, 22:18   

Raz: Tak, coś zepsułeś
Dwa: Zaraz dostaniesz cl za zj*******. Cóż :(
 
     
robson901 

Dołączył: 04 Lis 2009
Wysłany: 2009-11-30, 22:30   

sory ,ale jestem uzaleziony od przeklinaia jezeli kogos to przerazilo albo puscil kleksa jak to zobaczyl to bardzo przepraszam. Czyli wystarczy miec 2 keye do expansion ?
 
     
crunk_mp 
Emerytowany Moderator
~ God of War ~


Wiek: 31
Dołączył: 21 Sie 2008
Wysłany: 2009-11-30, 22:58   

robson901 napisał/a:
Czyli wystarczy miec 2 keye do expansion ?
Cytat z pierwszej strony:
trupek1000 napisał/a:
Potrzebne będą nam do tego dwa działające klucze Diablo2+LoD

Sabko napisał/a:
Zaraz dostaniesz cl za zj*******. Cóż
A Ty za pseudocenzure ~~
_________________
Jedyny sposób na to by zmądrzeć, to grać z mądrym przeciwnikiem.

 
 
     
robson901 

Dołączył: 04 Lis 2009
Wysłany: 2009-11-30, 23:03   

dzieki czyli potrzebuje 4 klucze w sumie [; naszczesnie znalazlem jakis stary do d2..
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo