..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Archiwum PlugY
Autor Wiadomość
ZiberoYuWira 
Druid Player :)


Dołączył: 13 Maj 2006
Skąd: Pasłęk
Wysłany: 2006-05-19, 13:23   Archiwum PlugY

Dzięki, gram aktualnie na singlu i napewno sie przyda ;)

Czytałem o tym i podobno umożliwia takze na singlu tworzenie słów runicznych z BN, miodzio :D

pozdr
_________________

-------------------------------------------
Każdy kto chce pograc ze mną TCP/IP niech pisze na GG

Druid_NoRIP (HC SP) -> 46 LVL Narazie jeszcze zipie ;)
Ostatnio zmieniony przez Eps 2009-08-16, 06:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Joe 


Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Babilon
Wysłany: 2006-05-19, 13:42   

To prawda, ze mozna tworzyc slowa runnicze takie jak na cbn ? NP. Olsnienie lub Duch ?
Jezeli tak to niech ktos napisze :>
_________________
diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=18026 CYK !! Koledzy moderatorów mają specjalne prawa :) Na forum wszyscy są równi, a wśród tych równych są również równiejsi :) )
 
 
     
Rider_pl 
Ex W3 player :)


Wiek: 31
Dołączył: 12 Sty 2006
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2006-05-19, 13:53   

Prawda
_________________
Aka Furiox (w3) vA Forever in my mind :)
 
     
Joe 


Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Babilon
Wysłany: 2006-05-19, 14:12   

Dziekuje slicznie :D
btw: Czy mozna znalezc w 1 act normal 4 socket miecz / tarcze ? i czy z hraby na normie wypada amn ;>
[mowa o single player, w zwiazku z tym plugiem mam nadzieje, ze zloze sobie ducha przed pojsciem na andy :D ]

EDIT **
Czy ten plug nie bedzie sie gryzc z polska wersja jezykowa gry :>
_________________
diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=18026 CYK !! Koledzy moderatorów mają specjalne prawa :) Na forum wszyscy są równi, a wśród tych równych są również równiejsi :) )
 
 
     
Rider_pl 
Ex W3 player :)


Wiek: 31
Dołączył: 12 Sty 2006
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2006-05-19, 14:20   

z hrabiny wypada amn, ale ciężko znaleźć na normie. Miecz/tarcze można kupić u charsi często. Nie gryzie sie z polską wersją.
_________________
Aka Furiox (w3) vA Forever in my mind :)
 
     
Konrad#23 
Początkujący...


Dołączył: 18 Lut 2006
Skąd: Nowa Ruda
Wysłany: 2006-05-19, 14:27   

Mam problem z tym Plug-in'em. Byc moze po prostu jestem nowy i robie blad... Jednak kiedy wchodze w archiwum i otwieram plik .exe samoczynnie uruchamia mi gre i kiedyprobuje zaczac gre postacia gra sie zawiesza. Kiedy nacisne klawisz wyjscia do Windows gra sie zamyka i widze tylko okienko : HALT costam i jakies tam numerki ^^ Dzieki za pomoc...
 
 
     
Joe 


Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Babilon
Wysłany: 2006-05-19, 14:28   

Glupio pytac :/ , ale chyba musze :(
Moze ktos napisac jak to zainstalowac ?
Robie to co w pliku readme jest napisane, ale chyba cos knoce bo nie dziala :(
Bardzo mi na tym zalezy...
_________________
diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=18026 CYK !! Koledzy moderatorów mają specjalne prawa :) Na forum wszyscy są równi, a wśród tych równych są również równiejsi :) )
 
 
     
Rider_pl 
Ex W3 player :)


Wiek: 31
Dołączył: 12 Sty 2006
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2006-05-19, 15:04   

Jeśli dobrze pamiętam to trzeba podmienić jakiś plik ( podajrze patchd2.mpq). I po tym już powinno działać.
_________________
Aka Furiox (w3) vA Forever in my mind :)
 
     
Joe 


Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Babilon
Wysłany: 2006-05-19, 15:11   

Jezeli ktos zainstalowal dziada i mu dziala to prosze zeby napisal co i jak :>
_________________
diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=18026 CYK !! Koledzy moderatorów mają specjalne prawa :) Na forum wszyscy są równi, a wśród tych równych są również równiejsi :) )
 
 
     
miki2387 

Dołączył: 21 Lis 2005
Wysłany: 2006-05-19, 17:53   

Ja juz rozpracowalem tego moda ;]
najpierw wypakowujesz to do katologu z diablo potem wypakowujesz manual_instaler kopiujesz plik d2gfx.dll uruchamiasz PlugY_instal naciskasz tak teraz uruchamiasz plik plugy.cfg (chyba w kazdym razie chodzi o config) kasujesz wszystko z tego pliku i wklejasz to: (bez quote ofc ;])
_________________
Ostatnio zmieniony przez Eps 2008-10-03, 10:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Joe 


Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2006
Skąd: Babilon
Wysłany: 2006-05-19, 19:30   

Dzieki wielkie!!
Probowal ktos juz robic jakies slowa runnicze z cbn :>
Wiem, ze pluginsy dzialaj bo po wejsciu na hell wyskakuje napis xxx kamieni jordana sprzedana kupcom :D Teraz tylko czekac na pana :D
Btw: Jezeli ktos sprawdzal dzialanosc slow runniczych cbn to niech napisz czy mu wyszly.
_________________
diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=18026 CYK !! Koledzy moderatorów mają specjalne prawa :) Na forum wszyscy są równi, a wśród tych równych są również równiejsi :) )
 
 
     
miki2387 

Dołączył: 21 Lis 2005
Wysłany: 2006-05-20, 08:59   

Slowa z cbn mi nie wyszly ;/ a zeby wywolac dc musisz sprzedawac klucze ;]
_________________
 
     
Tzeenth 


Wiek: 30
Dołączył: 20 Maj 2006
Wysłany: 2006-05-20, 12:04   

Witam, jestem nowy na tym forum, więc należy się przedstawić :) Wracając do tematu aby słowa runiczne z cbn działały trzeba jeszcze dopisać "ActiveLadderRunewords=1" na końcu zakładki [EXTRA], czyli ma to wyglądać tak:

[EXTRA]
ActiveLaunchAnyNumberOfLOD=1
AlwaysRegenMapInSP=0
NBPlayersByDefault=0
ActiveDisplayItemLevel=1
AlwaysDisplayLifeAndManaValues=0
EnabledTXTFilesWhenMSExcelOpenIt=1
ActiveLadderRunewords=1
 
     
miki2387 

Dołączył: 21 Lis 2005
Wysłany: 2006-05-21, 17:31   

ooo dzieki bardzo
_________________
 
     
M3ph!st0 
acc: *M3phisto


Dołączył: 30 Mar 2006
Skąd: Kazamaty Nienawiści
Wysłany: 2006-05-21, 20:06   

Nie wiem w czym wy macie takie problemy otóż ja zrobiłem tak:

1. Ściągnąłem go na dysk.
2. Rozpakowałem.
3. Przeniosłem do folderu z grą.
4. Włączyłem i działało.

Więc w czym wy macie takie problemy :?:
Słowna z CBN da się układać na 100% bo Insight już robiłem i wyszło mi bez skazy.

Za pomocą tego moda można również robić Uber Tristram ale niestety nie jest Tri znane nam z BN :(
Jest tam tylko Mroczna Trójca, 0 potworków, oni ich nie przyzywają, a same Ubery pojawiają się w losowych miejscach Tristram.
Z DC też walczyłem na singlu tylko że ja dodałem sobie SoJa Hero Editorem (tak samo robiłem z organami) i było normalnie.

Robi on również nieskończoną skrytkę, dzięki której możemy trzymać wszystkie nasze łupy z pola bitwy.
Jest również zakładla "Wspólna skrytka" dzięki której może sobie przerzucić przyp. różdżkę dla Nekra, którą znaleźliśmy Barbem :)

Pozdrawiam i polecam serdecznie tego moda wszystkim grającym na singlu 8)

Pozdrawiam i polecam tego moda wszystkim grającym na singlu :!:
_________________


 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo