..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Sarevok92
2011-06-22, 10:44
N patch_d2.mpq
Autor Wiadomość
Mega_Suka 

Dołączył: 29 Lut 2008
Wysłany: 2010-04-01, 23:45   N patch_d2.mpq

Kto będzie tak zajebiście dobry i zapoda mi plik patch_d2.mpq z D2LOD 1.13 najlepiej z wersji PL...
 
 
     
Haxite 



Wiek: 98
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2010-04-02, 07:36   

Mega_Suka, troszkę to dłuższa droga niz ktoś miałby ci wysłać plik ale..
    1. Instalujesz Diablo 2
    2. Ściągasz patcha 1.13 z naszego downladu na www.diablo.phx.pl
    3. Aplikujesz patcha grze
W taki prosty sposób masz wymarzony plik :-)
_________________
Po konkretne informacje zapraszam do mnie na prywatną wiadomość
lub na stronę www.usluga.lnfo.eu :)
Pozdrawiam
 
     
Mega_Suka 

Dołączył: 29 Lut 2008
Wysłany: 2010-04-02, 08:02   

W sumie, mogłem napisać od razu oco chodzi....
A sprawa wygląda tak:

Diablo mam tylko w wersji angielskiej, a plik patch_d2.mpq odpowiada za tłumaczenie (tzn napisy),
zaktualizowałem diablo do 1.13 ale plik z tłumaczeniem polskim wgrałem z 1.12 (oczywiście nie robiąc kopii wersji oryginalniej) i teraz najlepsze :D
U Akary nie mam tego napisu z resetem skilli a jak wypada któraś z esencji to wywala mi diablo...
 
 
     
Haxite 



Wiek: 98
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2010-04-02, 08:21   

hehe :p to zrób tak jak pisałem, a wkrótce postaram się zrobić spolszczenie :-)
Chyba, że ktoś wyśle szybciej tobie plik..
_________________
Po konkretne informacje zapraszam do mnie na prywatną wiadomość
lub na stronę www.usluga.lnfo.eu :)
Pozdrawiam
 
     
Mega_Suka 

Dołączył: 29 Lut 2008
Wysłany: 2010-04-02, 08:34   

Haxite napisał/a:
hehe :p to zrób tak jak pisałem, a wkrótce postaram się zrobić spolszczenie :-)
Chyba, że ktoś wyśle szybciej tobie plik..


Ja to leniwy z założenia jestem i właśnie nie chciało mi się tego robić, ale pewnie będe musiał ^^
Dzięki za pomoc.
 
 
     
Sarevok92 



Dołączył: 07 Lis 2008
Wysłany: 2010-04-02, 21:46   

Przecież Noktis zrobił spolszczenie (Diablo 2 LoD Mod PL). Będzie działać na najnowszym patchu, jeśli pobierzesz wersję -direct -txt i zastąpisz pliki patchstring.tbl na te z 1.13.
 
     
vtch 


Konto na IDR: vtch
Wiek: 28
Dołączył: 23 Paź 2007
Wysłany: 2010-04-03, 02:54   

http://www.speedyshare.co...44/patch_d2.rar
 
 
     
Mega_Suka 

Dołączył: 29 Lut 2008
Wysłany: 2010-04-03, 12:04   

Sarevok92 napisał/a:
Przecież Noktis zrobił spolszczenie (Diablo 2 LoD Mod PL). Będzie działać na najnowszym patchu, jeśli pobierzesz wersję -direct -txt i zastąpisz pliki patchstring.tbl na te z 1.13.


Zrobił ale ta wersja nie jest dostosowana do 1.13 i wywala diablo w momencie wypadnięcia esencji (tak przypuszczam)

Dzięki vtch za pliczek,

pograłem chwile na tej angielskiej wersji i odechciało mi się tłumaczenia... :)

[ Dodano: 2010-04-03, 13:36 ]
Sarevok92 napisał/a:
Przecież Noktis zrobił spolszczenie (Diablo 2 LoD Mod PL). Będzie działać na najnowszym patchu, jeśli pobierzesz wersję -direct -txt i zastąpisz pliki patchstring.tbl na te z 1.13.


Mój błąd, wszystko działa jak trzeba :)
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo