..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Haxite
2010-11-25, 16:15
Pomocy z BN
Autor Wiadomość
Luiv 

Dołączył: 24 Lis 2010
Wysłany: 2010-11-24, 19:15   Pomocy z BN

Witam mam taki 1 porblem. Gdy chce odpalić BN to wyskakuje mi coś takiego

battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu

A powiem jeszcze że dzisiaj jeszcze grałem przez pewien czas
 
     
Karol1987 
Uwaga. Były Nolife.


Konto na BN: Kaka_Zabijaka/Kaka_Mulki
Klan: Dębowa Akademia ;)
Konto na IDR: Kaka
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2006
Skąd: Podlasie
Wysłany: 2010-11-24, 19:23   

Zaglądałeś tutaj?
http://diablo.phx.pl/czyt...iczna-diablo-2/
_________________

 
 
     
Luiv 

Dołączył: 24 Lis 2010
Wysłany: 2010-11-24, 19:29   

Tak i nie mogłem nic znaleźć albo jestem slepy albo nie ma tam tego problemy co ja mam
 
     
T25 

-> c===3 <-

Dołączył: 15 Mar 2007
Wysłany: 2010-11-25, 09:07   

Pytanie podstawowe: masz oryginał?
 
     
Luiv 

Dołączył: 24 Lis 2010
Wysłany: 2010-11-25, 13:27   

tak mam oryginała
Napisze jeszcze tak.

Odpaliłem diablo i mi wyskoczył ten błąd.( nie grałem diablo z 1miecha)
To ja usunąłem diablo i zainstalowałem jeszcze raz+Lod, odpalam BN no i działa tylko ściąga się aktualizacja. Grałem sobie z 2h i wyłączyłęm D2. Po 1h odpalam znów diablo i jak chce wejść na BN to wyskakuje znów mi ten błąd.

Nie chce mi się co moment kasować i instalować od nowa DIablo 2
 
     
mefitho 

Konto na BN: mefitho
Dołączył: 11 Mar 2009
Wysłany: 2010-11-25, 15:58   

Jak mozesz to zrob format, moze to pomoze.
 
 
     
Luiv 

Dołączył: 24 Lis 2010
Wysłany: 2010-11-25, 16:09   

Format zawsze pomaga, ale komu chce go się robić??
 
     
Haxite 



Wiek: 100
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2010-11-25, 16:15   

Format to jest bezsensowna praca polecam wyczyścić rejestr programem RegCleaner PL jeżeli to nie pomoże pomyślimy nadal :-)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo