..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: diabloel
2016-12-06, 19:17
Nowy Mod
Autor Wiadomość
Druliczi 


Konto na IDR: Druliczi
Dołączył: 09 Maj 2009
Skąd: Sanok Baby, Sanok
Wysłany: 2011-03-31, 17:42   Nowy Mod

Dobra ta modyfikacja... wgrałem i pojawia się błąd przy zakładaniu gry :D
_________________
Blue is the colour, football is the game !!
 
 
     
Materac 
Grr! Zły_Tapczan


Konto na BN: Materac#1766
Konto na IDR: Materac
Wiek: 27
Dołączył: 10 Paź 2009
Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-03-31, 17:45   

Zgadza się :> poprzednia wersja, która podał Usy działa.
_________________
The countdown begins to destroy ourselves.
 
 
     
Eps 
JuniorAdmin


Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2011-03-31, 17:49   

U mnie działa wszystko bezproblemowo, więc może coś masz z internetem. :P
Nawet piękna skrytka :D

I pięknie trybi na rozdzielczości 640x480 modyfikacja :D
 
     
Mashala 


Konto na IDR: jezuscytrus
Dołączył: 24 Mar 2010
Wysłany: 2011-03-31, 18:42   

Wszystko działa i jestem dumny z Usiaka. W końcu zrobiłem go na własne podobieństwo. :< Szkoda, że Rysiu mi taki nie wyszedł. :C



Jeszcze ten wp na Krowi Poziom by działał i by było cudownie.
_________________
Usi napisał/a:
Jestem gipsterem.

g:)
 
     
Ryś 
Sieg grammatik!


Klan: -brak-
Konto na IDR: RysPicz
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lis 2005
Skąd: Szczejkowice
Wysłany: 2011-03-31, 18:52   

JezusChristus napisał/a:
Wszystko działa i jestem dumny z Usiaka.
Nie działa. Żmije mają zbugowany dmg. Sztandary nie są kluczami. Wp do krów nie ma. Szkielety magowie nie zadają dmg. Cow king też po zabiciu powoduje niemożliwość otwierania portalu. Jedynie normalne nazwy Ocu i Homa + tampon zamiast anniego...
_________________

 
 
     
Mashala 


Konto na IDR: jezuscytrus
Dołączył: 24 Mar 2010
Wysłany: 2011-03-31, 18:56   

Ryś napisał/a:
JezusChristus napisał/a:
Wszystko działa i jestem dumny z Usiaka.
Nie działa. Żmije mają zbugowany dmg. Sztandary nie są kluczami. Wp do krów nie ma. Szkielety magowie nie zadają dmg. Cow king też po zabiciu powoduje niemożliwość otwierania portalu. Jedynie normalne nazwy Ocu i Homa + tampon zamiast anniego...


Oj Rysiuniu, nie narzekaj tak, wyluzuj, naprawią to... w końcu =].

Dla pocieszenia dodam, że mam dni płodne.

Ten tampon to trochę zużyty :<
_________________
Usi napisał/a:
Jestem gipsterem.

g:)
Ostatnio zmieniony przez Mashala 2011-03-31, 18:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Eps 
JuniorAdmin


Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2011-03-31, 18:56   

Ale skrytka dla classic działa bez zarzutu, Rysiowniku. To niewadzący projekt mimo, że nowa dll-ka. :D

Ja też nie gram CL, ale ważne jest to, że to działa :D
Ostatnio zmieniony przez Eps 2011-03-31, 19:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Ryś 
Sieg grammatik!


Klan: -brak-
Konto na IDR: RysPicz
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lis 2005
Skąd: Szczejkowice
Wysłany: 2011-03-31, 18:56   

JezusChristus napisał/a:
Dla pocieszenia dodam, że mam dni płodne.
Szeroko nogi proszę i rozluźnij mięśnie pupy ;>

Dodam jeszcze że laski nie mają automoda.
Epsozord napisał/a:
Ale skrytka dla classic działa bez zarzutu, Rysiowniku. To niewadzący projekt mimo, że nowa dll-ka. :D
Epsiaku ja nie gram CL ! :P
Druliczi napisał/a:
Rysiu zapomniałeś o tym, że Cain jest koło skrytki w 5 a :<
Ale to akurat jest zmiana WPROWADZONA, a reszta zmian o których była mowa w poście Usiaka, nie działa. :<
_________________

Ostatnio zmieniony przez Ryś 2011-03-31, 19:00, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
     
Druliczi 


Konto na IDR: Druliczi
Dołączył: 09 Maj 2009
Skąd: Sanok Baby, Sanok
Wysłany: 2011-03-31, 18:58   

Rysiu zapomniałeś o tym, że Cain jest koło skrytki w 5 a :<
_________________
Blue is the colour, football is the game !!
 
 
     
xqwztsx 


Konto na IDR: Xqwztsx
Wiek: 29
Dołączył: 28 Wrz 2010
Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-04-01, 14:39   

o_O Do wywołania DC potrzeba teraz aż 500 sztandarów ... Mam nadzieję że to Prima Aprilisowy żart.
 
     
Ulver 

Konto na IDR: Ulver
Wiek: 34
Dołączył: 07 Maj 2008
Wysłany: 2011-04-01, 14:42   

xqwztsx napisał/a:
o_O Do wywołania DC potrzeba teraz aż 500 sztandarów ... Mam nadzieję że to Prima Aprilisowy żart.


A ja mam nadzieję, że nie. Trochę unormuje to ciut chorą sytuację gdy wywoływano dc w odstępie zaledwie dwóch tygodni. No i będzie masa ut do zrobienia. :)

E: Dokładnie 62.5 uwzględniając, że na grze siedzi ośmiu graczy co chyba problemem jakimś nie jest.

Pomijam już fakt, że bardzo wielu graczy ma już znaczną sumę sztandarów w zanadrzu. Ja bym się nawet zastanowił nad zwiększeniem tego progu bo wbrew pozorom nie jest on tak wysoki jak mogłoby się wydawać.
 
 
     
Ryś 
Sieg grammatik!


Klan: -brak-
Konto na IDR: RysPicz
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lis 2005
Skąd: Szczejkowice
Wysłany: 2011-04-01, 16:46   

Ulfiak napisał/a:
Pomijam już fakt, że bardzo wielu graczy ma już znaczną sumę sztandarów w zanadrzu. Ja bym się nawet zastanowił nad zwiększeniem tego progu bo wbrew pozorom nie jest on tak wysoki jak mogłoby się wydawać.
Ulfiak ma rację. Wysoki próg sztandarów sprawi pojawienie się większej ilości ciekawych torchy na realmie. Poza tym ja sam mam około 50 sztandarów (chyba 48 w tym momencie), Sabek z Lamą też mają dosyć sporo, a biorąc pod uwagę teraz to, że wielu graczy (ze mną włącznie) będzie robić UT częściej niż pada zwój tp, dc będzie wywoływany co tydzień, myślę...
_________________

 
 
     
Gucio89 
Operator IDR


Konto na IDR: Gucio
Wiek: 30
Dołączył: 15 Gru 2009
Skąd: Władysławowo
Wysłany: 2011-04-01, 17:20   

Zobaczymy jak ten próg się sprawdzi :] Zawsze można go podwoić bądź potroić, to żaden problem ;)
_________________
Quattro - it was the daddy in every way. In fact - it wasn't just a daddy, it was the GODFATHER...
 
 
     
Ulver 

Konto na IDR: Ulver
Wiek: 34
Dołączył: 07 Maj 2008
Wysłany: 2011-04-01, 17:40   

Gucio89 napisał/a:
Zobaczymy jak ten próg się sprawdzi :] Zawsze można go podwoić bądź potroić, to żaden problem ;)


Moim zdaniem warto bo na chwilę obecną dc event stracił na swojej "elitarności".
 
 
     
greguarus 

Dołączył: 16 Sty 2010
Wysłany: 2011-04-05, 15:10   

czy mod działa na GS1? bo nie mogę wejść na krowy przez wp
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo