..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Ketsu
2007-02-14, 14:40
MEFISTO W HARROGATH

To jest możliwe
Tak
40%
 40%  [ 2 ]
Nie
40%
 40%  [ 2 ]
Nie wiem
20%
 20%  [ 1 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 5

Autor Wiadomość
Nortonn 


Wiek: 20
Dołączył: 10 Lut 2007
Skąd: niewiemapolska
  Wysłany: 2007-02-10, 17:12   MEFISTO W HARROGATH

:shock: :shock: Gram sobie w diablo, wchodze do miasta i...

... przez chwile myślałem, że jak się było w uber tristram to mefisto wszedł przez czerwony portal do miasta :shock: :shock:
 
 
     
xXpoiuXx 

Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: p-n
Wysłany: 2007-02-10, 17:14   

blugY ? cbn ? obn? fotomontaz ?
_________________

 
     
Serek03 
acc : *Serek

Wiek: 25
Dołączył: 20 Sty 2007
Skąd: Międzychód
Wysłany: 2007-02-10, 17:16   

wszystko w d2 jest mozliwe :D bo to ma pelno bugow i wiem nawet jak zrobic zeby lecialy isty i bk'i z diablo normal ale trzeba troche poklikac :mrgreen:
_________________
Serek03 napisał/a:
Ten #3 to Jaś Fasola?
 
 
     
Nortonn 


Wiek: 20
Dołączył: 10 Lut 2007
Skąd: niewiemapolska
Wysłany: 2007-02-10, 17:18   

ej jak zdarzy mi się tak znowu to film nakręce! a w ogole screen tygodnia:
tez jest w mieście, a plapki atakóją. Właściwie ten mef nie atakował tylko latał w kółko Ogólnie to dziwne było!!
 
 
     
xXpoiuXx 

Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: p-n
Wysłany: 2007-02-10, 17:18   

Serek03 napisał/a:
wiem nawet jak zrobic zeby lecialy isty i bk'i z diablo norma
dziala na cbnie ? jak tak to gadaj :mrgreen:
_________________

 
     
Nortonn 


Wiek: 20
Dołączył: 10 Lut 2007
Skąd: niewiemapolska
Wysłany: 2007-02-10, 17:20   

właśnie jak to zrobić??
PS da się przywołać mefista na bn?? może przez przypadek mi się udało??

[ Dodano: 2007-02-10, 17:23 ]
Wiecie co by bylo fajne chandlować z nim (tylko szkoda że zdechł!!) jak te runki wylatują, gdzie i znów jak??
 
 
     
Serek03 
acc : *Serek

Wiek: 25
Dołączył: 20 Sty 2007
Skąd: Międzychód
Wysłany: 2007-02-10, 17:27   

xXpoiuXx napisał/a:
dziala na cbnie ? jak tak to gadaj

heheh chcialoby sie widziec nie ? :) ) no cbn :]
_________________
Serek03 napisał/a:
Ten #3 to Jaś Fasola?
 
 
     
reakwon12 

Wiek: 26
Dołączył: 09 Mar 2006
Wysłany: 2007-02-10, 17:28   

ja bym kupil dla ciebie od niego slownik ortograficzny >:| sprawdz u akary moze jej jakies zostaly
edit serek chaksorze to moze pokazesz mi kilka charow bks jak tak umiesz?~~ takie bajki to wiesz dzieciom w piaskownicy
Ostatnio zmieniony przez reakwon12 2007-02-10, 17:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
xXpoiuXx 

Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: p-n
Wysłany: 2007-02-10, 17:28   

Serek03 napisał/a:
chcialoby sie widziec nie ?
czyli "wiem ale nie powiem " ? brzmi znajomo :twisted:
_________________

 
     
Nortonn 


Wiek: 20
Dołączył: 10 Lut 2007
Skąd: niewiemapolska
Wysłany: 2007-02-10, 17:29   

Serek03 napisał/a:
wiem nawet jak zrobic zeby lecialy isty i bk'i z diablo normal
Jak to zrobić powiedz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
_________________
WILKOŁAKI GRASUJĄ NA cbn :!:
 
 
     
Preisiok 2!! 
PROisiok :]

Wiek: 26
Dołączył: 10 Mar 2006
Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2007-02-10, 18:39   

omg to byl joke, a wy sie rzucacie jak na chleb...żal... Ten screen to imo albo fotomontaż (chodziaz po...ekhm...naiwnosci autora sądze ze to nie to) albo bug/lag.
 
     
Ryś 
Sieg grammatik!


Klan: -brak-
Konto na IDR: RysPicz
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lis 2005
Skąd: Szczejkowice
Wysłany: 2007-02-10, 18:43   

Preisiok 2!! napisał/a:
bug/lag.
albo mod~~
Co tu duzo mowic. Nuby se z was jaja robia a wy jak nuby daliscie sie nabrac :f
_________________

 
 
     
chodo123 

Wiek: 27
Dołączył: 28 Cze 2006
Wysłany: 2007-02-11, 13:10   

Jest taki mod, daje to że postać wygląda jak boss - mef
To może być faktycznie bug, np. nałożenie się lokacji z ut na harrogath xD i pojawienie się mefa ale to tylko moja teoria xD

Ale imo to fotomontaż, bo lag czy bug to mało prawdopodobne
 
     
dudek 
Dragon Ball Fan


Wiek: 26
Dołączył: 09 Lis 2006
Wysłany: 2007-02-12, 21:34   

bug w diablo raczej i tyle
 
 
     
Ketsu 

ex-Sędzia PCL | WM


Konto na BN: BN Tag: Ketsu#2968
Klan: WarMasters
Konto na IDR: Ketsu
Wiek: 33
Dołączył: 18 Lut 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-02-14, 14:40   

Nie szerzcie głupot -,-
_________________
Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...

Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo