..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
PROBLEM Z POSTACIAMI
Autor Wiadomość
NonkaPL 
Sodka ;3

Konto na BN: Nie mam ;c
Klan: Nie należe ;c
Konto na IDR: Brak ;c
Wiek: 21
Dołączyła: 08 Lis 2012
Skąd: Okolice Wawy ;p
Wysłany: 2013-03-04, 10:03   PROBLEM Z POSTACIAMI

Mam taki problem. Windows i gra nie widzą savów, gdy wyszukuje plik savu w 'starcie' znajduje go , klikam ppm wlasciwosci i nie moge zobaczyc zgodnośći , zabezpieczeń itd (jakiś błąd), i win prosi o upewnienie się czy ścieżka pliku jest poprawna (jest), a z kolei Hero Editor widzi wszystkie pliki postaci, ale nie może ich zapisać (gra nie widzi tych plików a rename nie pomaga) a nie można ich skopiować (błąd przy wklejaniu) , a Udie Too (kolejny edytor postaci) widzi także wszystkie postaci i z kolei on nie ma problemu z zapisem, ale gra tych postaci nie widzi nadal. Prosze o pomoc! ;x Z góry dziękuje !

Ania
_________________
Anulkaa ;p
 
 
     
ms 



Dołączył: 23 Paź 2009
Wysłany: 2013-03-06, 22:21   

1. Stwierdzenie "jakiś błąd" nie pomaga w znalezienu rozwiązania. Podaj dokładną treść błędu (najlepiej wrzuć linki do screenshotów).
2. Co w ogóle chcesz zrobić? Twój post jest bardzo chaotyczny, są krótkie opisy pojedynczych problemów, ale nie ma wzmianki o tym co chcesz osiągnąć. Opisz jaki dokładnie jest Twój problem, dopiero wtedy będzie można cokolwiek poradzić.
_________________
Przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
                                                   — Usy

 
     
NonkaPL 
Sodka ;3

Konto na BN: Nie mam ;c
Klan: Nie należe ;c
Konto na IDR: Brak ;c
Wiek: 21
Dołączyła: 08 Lis 2012
Skąd: Okolice Wawy ;p
Wysłany: 2013-03-09, 12:14   

Hmmm, chce żeby HE zapisywał postaci bo nie może i żeby gra je widziała w zmienionej postaci, jaką stworzył HE.... ogółem chodzi o to że gra nie widzi postaci, a edytory widzą ale nie mogą jej zapisać.

Ss do komunikatu z HE:
Kod:
http://speedy.sh/bM7kH/problem-z-he.rar
_________________
Anulkaa ;p
 
 
     
jerzyk7 


Konto na BN: Nie ma i nie będzie :<
Konto na IDR: broken_dreams
Wiek: 30
Dołączył: 05 Gru 2007
Skąd: Zadupie Dolne
Wysłany: 2013-03-10, 18:45   

Jeśli dobrze pamiętam to po kliknięciu w "Open"? Otwiera sie okienko z możliwością wyboru sejwa. Wtedy wchodzisz w folder z diablo 2 - > save i wybierasz sobie postać. Po skończeniu
edycji wystarczy kliknąć przycisk "Save" i wyjść.

Cytat:
open the Options tab and set option 7 to "Delete all old files."
_________________
 
 
     
DjCoraxa 
DjCoraxa

Konto na BN: DjCoraxa
Klan: <Narazie-Brak>
Dołączył: 15 Kwi 2013
Wysłany: 2013-04-15, 19:54   

Masz windows 7 ?
Jezeli tak to uruchom jako administrator ...
Wylacz atrybut "Tylko do odczytu" jeżeli jest włączony ...
 
 
     
Hropek 

Dołączył: 08 Maj 2013
Wysłany: 2013-05-08, 17:44   

Żeby nie zakładać nowego tematu. Hero Editor mi nie działa, ściągnąłem 3 różne wersje. Może ktoś wysłać mi mój save, z odblokowanym questem na reset atrybutów? normal albo kosz, bez różnicy. Na priv, żeby nie robić zamieszania tutaj. Dzięki
http://www.sendspace.pl/f...54cb8007ad42b39
 
     
Mashala 


Konto na IDR: jezuscytrus
Dołączył: 24 Mar 2010
Wysłany: 2013-05-08, 19:09   

Hropek, łap.

http://www.sendspace.pl/f...02d5b6878e45a50
_________________
Usi napisał/a:
Jestem gipsterem.

g:)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo