..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zacząć w 5 akcie z 33 lvl?
Autor Wiadomość
Makesz8 

Wiek: 18
Dołączył: 29 Paź 2012
Skąd: Michów
Wysłany: 2013-06-18, 18:10   Jak zacząć w 5 akcie z 33 lvl?

Witam, kiedyś przeglądałem temat, w którym użytkownik pisał jak zacząć grę nową postacią w 5 akcie na 33 lvlu. Używałem opcji szukaj, patrzyłem w historii (ciężko było O_o), ale nie mogłem znaleźć tego tematu.

Pamiętam że wchodziło się w: start/uruchom i gdzieś się wpisywało "-act5-" i później po uruchomieniu D2 i założeniu kolejnego save było konto na 33 lvl w 5 akcie bez itemów umek i questów.
Jeżeli ktoś byłby miły mógłby przypomnieć co dalej się robiło, nie chce mi się od nowa przechodzić 1 akt normal.
Z góry dziękuję, jeżeli nie ten dział to można usunąć.

Nie zakładałbym tego tematu, gdyby nie to, że jakimś cudem straciłem moje save'y (w tym z lvl 70+ ;_;), a cudzego konta nie chcę.
 
     
SevenHeaven 
Seveniątko


Konto na BN: to wstyd
Konto na IDR: SevenHeaven
Wiek: 25
Dołączył: 03 Gru 2010
Skąd: Wołomin
Wysłany: 2013-06-18, 18:16   

Może prościej będzie pobrać Hero Editor. Stworzysz jaką chcesz postać, w którym chcesz miejscu z jakimi chcesz przedmiotami i dowolny lvl postaci.
Nie pytaj o link :C Google znają odpowiedź.
_________________

"No w życiu bym nie ograniczył pojmowania Twojej osoby do jednej szufladki : D"
-NightWolffik
 
 
     
Sabko 

Dołączył: 24 Lis 2007
Wysłany: 2013-06-18, 18:25   

http://www.gamefaqs.com/p...truction/cheats

These codes currently work as of the 1.11b patch.

Chyba qpa.
 
     
Sarevok92 



Dołączył: 07 Lis 2008
Wysłany: 2013-06-18, 18:40   

Makesz8 napisał/a:
Witam, kiedyś przeglądałem temat, w którym użytkownik pisał jak zacząć grę nową postacią w 5 akcie na 33 lvlu.

Nom :p
Mój przyklejony artykuł w tym dziale :>

http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=63548
Punkt 7.

E: Gdyby nie działało, tobym nie wrzucał :636:
Ostatnio zmieniony przez Sarevok92 2013-06-18, 18:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Sabko 

Dołączył: 24 Lis 2007
Wysłany: 2013-06-18, 18:46   

Działa, potwierdzam
 
     
Makesz8 

Wiek: 18
Dołączył: 29 Paź 2012
Skąd: Michów
Wysłany: 2013-06-18, 20:19   

Dzięki, można zamknąć. :wink:
Akurat hero editor mnie nie interesuje, bo D2 mi się za szybko znudzi. :(
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo