..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: diabloel
2016-11-30, 19:00
AKTUALIZACJA MODA IDR
Autor Wiadomość
SevenHeaven 
Seveniątko


Konto na BN: to wstyd
Konto na IDR: SevenHeaven
Wiek: 25
Dołączył: 03 Gru 2010
Skąd: Wołomin
Wysłany: 2014-11-15, 20:56   

bloodring napisał/a:
czy mod jest również aktywny w trybie Classic?

Nie. Mod jest dostępny tylko na sc lod/hc lod.
bloodring napisał/a:
Domyślam się, że bez wgrania nowego MOD-a nie da się grać na IDR

Da się aczkolwiek zaleca się pobranie moda, gdyż może to skutkować crashami gry. Np. w momencie gdy napotkamy w jakiś sposób klucze do uber q.
Begrezen napisał/a:
da się grać, bo np. mi nie działa ten mod i tak moge grać

Próbuj, bo mod musi działać. Jeżeli zdecydujesz się dokładniej opisać problem (niż tylko "nie działa" pisząc na sb), to zrób to w pomocy technicznej.
_________________

"No w życiu bym nie ograniczył pojmowania Twojej osoby do jednej szufladki : D"
-NightWolffik
 
 
     
Cuirassier 

Dołączył: 24 Cze 2014
Wysłany: 2014-11-16, 23:38   

_________________
Za młodu bądź piorunem, a na starość możesz zostać grzmotem.
 
     
Caro 


Klan: Diablo 2
Konto na IDR: Caro
Wiek: 27
Dołączyła: 02 Lis 2011
Skąd: Opole
Wysłany: 2014-11-24, 18:26   

hejka:)
Moi Kochani, nowy mod powoduje zawieszanie się gier i komputera przy przechodzeniu z postaci na postać oraz przy próbie wyjścia z okna. dzieje się tak na 2dwóch komputerach z Wind 7 natomiast na XP działa poprawnie. Ponieważ gramy tylko na hc musieliśmy wgrać jeszcze raz nowe d2 ze starym modem i teraz, póki co, nie ma żadnych zawiech ;p Tak więc póki co nie będziemy korzystać z nowego moda i prosimy o nowy event :)

Buziolki dla Moderatorów :*:*:**:
 
     
doltnit 
Administrator



Konto na IDR: doltnit
Wiek: 30
Dołączył: 01 Paź 2011
Skąd: Chojnice
Wysłany: 2014-11-24, 18:59   

Caro napisał/a:
nowy mod powoduje zawieszanie się gier i komputera przy przechodzeniu z postaci na postać oraz przy próbie wyjścia z okna


Problem został przekazany do osoby tworzącej nowy mod, jak tylko pojawi się aktualizacja to zostanie opublikowana.
_________________
Niełatwo jest udzielać mądrych rad, lecz jeszcze trudniej umieć ich słuchać i do nich się zastosować.

Głupota jest zawsze wystarczająca, mądrość nigdy.
 
 
     
Sabko 

Dołączył: 24 Lis 2007
Wysłany: 2014-11-24, 21:40   

Nie wiem, czy to wina moda czy kodów, ale filtr nie działa mi na mikstury do rzucania. :<
Jak cos to przenieśc.

W kamyszkach jest blad, chyba na ktoryms z topazow
 
     
SevenHeaven 
Seveniątko


Konto na BN: to wstyd
Konto na IDR: SevenHeaven
Wiek: 25
Dołączył: 03 Gru 2010
Skąd: Wołomin
Wysłany: 2014-11-24, 23:07   

Sabko napisał/a:
W kamyszkach jest blad, chyba na ktoryms z topazow

Tak, w temacie jest błąd. Poprawny kod topazu ze skazą to gfy, a nie gfv.
Sabko napisał/a:
Nie wiem, czy to wina moda czy kodów, ale filtr nie działa mi na mikstury do rzucania.

Potwierdzam, nie działa.
_________________

"No w życiu bym nie ograniczył pojmowania Twojej osoby do jednej szufladki : D"
-NightWolffik
 
 
     
Kempczol 


Wiek: 43
Dołączył: 14 Paź 2012
Wysłany: 2014-11-26, 16:56   

Witam.
1. Nowy mod pod WIN 8.1 działa.
2. Nowy mod pod Vistą namieszał mi tak, że nie mogę odpalić gry.
Otrzymuję komunikat, że brak pliku gry: Diablo2.exe.
Co zrobić ?
_________________
"O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
 
 
     
Mateusz0089 


Konto na IDR: KapitanBomba
Wiek: 28
Dołączył: 27 Wrz 2011
Skąd: inąd
Wysłany: 2014-11-26, 17:00   

Kempczol napisał/a:
Otrzymuję komunikat, że brak pliku gry: Diablo2.exe.
Co zrobić ?

U mnie parę dni temu pojawił się komunikat, że brakuje pliku Game.exe. Okazało się, że avast go usunął, więc ustawiłem, aby folder z diablo 2 był pomijany przy skanowaniu.
_________________

 
 
     
Kempczol 


Wiek: 43
Dołączył: 14 Paź 2012
Wysłany: 2014-11-26, 17:05   

Mateusz0089 napisał/a:

U mnie parę dni temu pojawił się komunikat, że brakuje pliku Game.exe.

U mnie ten plik widać, ale nie działa.


Edit:
Działa... Już działa ! :D
Avast blokował.

Jak pojawią się problemy z nowym modem w grze nie omieszkam napisać. 8)
_________________
"O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
 
 
     
marvillas 


Wiek: 24
Dołączył: 15 Sty 2008
Wysłany: 2015-06-18, 21:37   

Pozwólcie, że spytam: dlaczego ten temat jest przypięty na całym forum ? :|
_________________
IDR: *marvillas
 
     
Eps 
JuniorAdmin



Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2015-06-19, 04:25   

marvillas napisał/a:
Pozwólcie, że spytam: dlaczego ten temat jest przypięty na całym forum ? :|

Ponieważ to "Ważne ogłoszenie", a ono ma to do siebie, że pojawia się na całym forum :>
Teraz już wiesz. :|
 
     
marvillas 


Wiek: 24
Dołączył: 15 Sty 2008
Wysłany: 2015-11-24, 00:21   

Mam pytanie:
czy jest ktoś kto latał ten quest więcej niż parę razy?
Jak dropy?
Jaką postacią idzie to sprawnie czyścić?
_________________
IDR: *marvillas
 
     
Kopersky 

Konto na IDR: Kopersky
Wiek: 30
Dołączył: 16 Kwi 2013
Wysłany: 2015-11-24, 00:38   

Ja zrobiłem go pare razy javką na 98 lvl. Szło bardzo wolno ale w sumie nie miałem alternatywy. Co do dropu to w porównaniu do eventów to szkoda czasu imo.
Jak dla mnie jedyny plus to exp bo liczba mobów w niektórych lokacjach była kosmiczna.
 
     
marvillas 


Wiek: 24
Dołączył: 15 Sty 2008
Wysłany: 2015-11-24, 00:40   

Kopersky napisał/a:
Co do dropu to w porównaniu do eventów to szkoda czasu imo.

Jako że jesteśmy bez eventów narazie - dlatego pytam :)
_________________
IDR: *marvillas
 
     
Kopersky 

Konto na IDR: Kopersky
Wiek: 30
Dołączył: 16 Kwi 2013
Wysłany: 2015-11-24, 00:43   

Nie wydropiłem tam nic godnego uwagi pewnie miałem pecha :)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo