..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Reset laddera 17 maja oraz patch 1.14c !
Autor Wiadomość
Orson 


Dołączył: 28 Mar 2011
Wysłany: 2016-05-19, 02:56   

Reset trwał tym razem wyjątkowo długo.
Ja wbiłem dopiero o 5.30 rano i wtedy najlepsi w rankingu mieli 18 lvle.
Prawdopodobnie więc reset skończył się ok 4-4.30.
Botów ani spambotów na razie nie ma w ogóle i gra się bardzo przyjemnie.
_________________
Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40

I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
 
     
Elaren 

Dołączył: 19 Maj 2016
Wysłany: 2016-05-19, 06:59   

A ja za to nie mogę grać :/ wyskakuje caly czas mi taki bląd jak pod screenem

http://iv.pl/images/80945515638274419393.png

Dodam tylko ze mam patch 1.14b nie c jak ty nie wiem czemu :/
 
     
mefitho 

Konto na BN: mefitho
Dołączył: 11 Mar 2009
Wysłany: 2016-05-19, 09:15   

wloz plyte dodatku uruchom gre polacz i powinno pobrac placza:)
 
 
     
Eps 
JuniorAdmin


Dołączył: 18 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-19, 10:52   

Sprawdź czy w wersji instalacyjnej zaktualizujesz grę.
Link z oficjalnej strony http://ftp.blizzard.com/p...DPatch_114c.exe
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-19, 10:55   

Elaren napisał/a:
A ja za to nie mogę grać :/ wyskakuje caly czas mi taki bląd jak pod screenem

http://iv.pl/images/80945515638274419393.png

Dodam tylko ze mam patch 1.14b nie c jak ty nie wiem czemu :/



Proszę kliknąć prawym przyciskiem myszki na ikonkę Diablo na pulpicie i uruchomić grę jako administrator... Wiem, że to brzmi dziwnie, ale na pewno pomoże :)
I proszę nie bawić się w rozwiązania zapodane przez Kolegów, szkoda czasu... :wink:
 
     
HellGrom 
aka N_E_C_R_O

Wiek: 28
Dołączył: 17 Lut 2011
Wysłany: 2016-05-23, 09:50   

A ja mam takie pytanko, mianowicie...

Nie mogę połączyć się z serwerem Europe, wszystkie inne działają.

Grę pożyczyłem z internetu, kody mam oryginalne ale płytki mi gdzieś zaginęły niestety... Ma to jakiś wpływ, że nie mam polskiej wersji?
 
 
     
Obishedo 
D1, D2 LoD, D3 RoS


Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Dołączył: 23 Sie 2014
Skąd: Jabłonowo Pomorskie
Wysłany: 2016-05-23, 11:36   

Możesz mieć coś skopane z portami na tej bramce, albo masz bana. Jaki komunikat się wyświetla przy wchodzeniu na Europe?
_________________




http://www.youtube.com/obishedo
 
     
HellGrom 
aka N_E_C_R_O

Wiek: 28
Dołączył: 17 Lut 2011
Wysłany: 2016-05-23, 12:41   

Być może to faktycznie kwestia portów z tego względu że w pracy z ciekawości się zalogowałem i działa, zobacze jak to wygląda w domu
 
 
     
Orson 


Dołączył: 28 Mar 2011
Wysłany: 2016-05-23, 16:34   

Na grze "pożyczonej" z internetu w domyśle spiraconej nie zagrasz na BN.
_________________
Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40

I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
 
     
Sarevok92 



Dołączył: 07 Lis 2008
Wysłany: 2016-05-23, 19:17   

Do gry na BN potrzebne są oryginalne klucze, a nie pliki instalacyjne.
HellGrom napisał/a:
kody mam oryginalne ale płytki mi gdzieś zaginęły niestety


Btw. możesz pobrać D2 ze strony Blizza, jak zarejestrujesz tam swoje klucze. Tu poradnik: http://diablo.phx.pl/czyt...stalacja-by-eps
 
     
HellGrom 
aka N_E_C_R_O

Wiek: 28
Dołączył: 17 Lut 2011
Wysłany: 2016-05-25, 13:08   

Dokładnie Sarevok mnie wyręczył :)

W każdym bądź razie nie wiem co było przyczyną... Ale teraz mi działa normalnie, dzięki za odzew.

A co do ściągniecia z BN miałem problem, nie wiem czy nie rejestrowałem tego klucza na innym koncie bo na moim głównym koncie gdzie mam wszystko tak naprawde nie mogę tego klucza wprowadzić... Ściągnałem po angielsku i ma swój klimat :)

Gra ktoś w ogóle na tym ladderze z forum?
 
 
     
POTF 


Wiek: 32
Dołączył: 04 Lut 2015
Wysłany: 2016-05-25, 20:24   

HellGrom napisał/a:
Gra ktoś w ogóle na tym ladderze z forum?


Ja gram. Głównie wieczorami. Szepnij jakby co.
 
     
HellGrom 
aka N_E_C_R_O

Wiek: 28
Dołączył: 17 Lut 2011
Wysłany: 2016-05-27, 13:45   

Jak ktoś gra to niech napisze tutaj, może zrobimy jakąś listę graczy czy coś, zawsze jeden drugiemu może pomóc :)
 
 
     
leran 

Dołączył: 04 Kwi 2015
Wysłany: 2016-05-27, 16:50   

jestem za:) samemu to nudno troche.
 
     
Masyw 


Konto na IDR: masyw
Wiek: 20
Dołączył: 16 Maj 2010
Wysłany: 2016-05-27, 22:07   

Ja gram na hc
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo