..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Reset laddera 17 maja oraz patch 1.14c !
Autor Wiadomość
Obishedo 
D1, D2 LoD, D3 RoS


Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Dołączył: 24 Sie 2014
Skąd: Jabłonowo Pomorskie
Wysłany: 2016-05-12, 22:06   Reset laddera 17 maja oraz patch 1.14c !

Więcej tutaj:

http://us.battle.net/en/forum/topic/20743715875
_________________




http://www.youtube.com/obishedo
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-13, 12:03   

Fajnie, że tak szybko, bo w międzyczasie wygasły mi wszystkie postacie na obecnym ladderze.
Szkoda, że ten patch niczego nowego nie wprowadza, ale dobrze, że przynajmniej wciąż pamiętają o swojej najlepszej grze...
Trza będzie wrócić do grania czarką, przynajmniej na początku...
Aczkolwiek muszę przyznać, że ostatnio zacząłem necro summonem i grało się całkiem przyjemnie, nawet bez eni...
 
     
GodMode 

Konto na IDR: GodMode
Dołączył: 27 Kwi 2010
Wysłany: 2016-05-13, 18:51   

BN dla mnie to jedno perm perm perm tylko za zmiane gry nie dziękuje
_________________

 
     
POTF 


Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2015
Wysłany: 2016-05-13, 21:12   

Super, wreszcie doczekałem się informacji o resecie. Jestem też pozytywnie zaskoczony terminem, bo spodziewałem się go raczej pod koniec maja. Hype jest, ambitne plany też (pierwszy 99 w życiu) - co tu dużo mówić, od wtorku będzie grane!
 
     
Sarevok92 



Dołączył: 07 Lis 2008
Wysłany: 2016-05-13, 21:37   

Sam już od dawna nie gram na BN, ale miło ze strony Blizza, że wypuszczają patcha 1.14c, który naprawia bugi wprowadzone ostatnio przez 1.14a :<
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-14, 09:45   

Sarevok92 napisał/a:
Sam już od dawna nie gram na BN, ale miło ze strony Blizza, że wypuszczają patcha 1.14c, który naprawia bugi wprowadzone ostatnio przez 1.14a :<


Czy faktycznie naprawia, to się jeszcze okaże ;)
 
     
Tirion 

Wiek: 27
Dołączył: 16 Maj 2016
Skąd: Sanok
Wysłany: 2016-05-16, 12:05   

Będziemy mogli cieszyć się grą bez botów przez pierwsze... 3 minuty, hura..
 
     
r4t 

Dołączył: 04 Maj 2009
Wysłany: 2016-05-16, 14:35   

Ja tam wchodzę do gry ;)
 
     
Orson 


Dołączył: 28 Mar 2011
Wysłany: 2016-05-16, 17:16   

Ja też :)
_________________
Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40

I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-16, 23:49   

Myślę, że dobrym pomysłem byłaby reaktywacja MF-owej i HR-owej Champions League. Oczywiście kiedy już będziemy gotowi... :)
 
     
Orson 


Dołączył: 28 Mar 2011
Wysłany: 2016-05-17, 08:03   

ASX76
Cytat:

Myślę, że dobrym pomysłem byłaby reaktywacja MF-owej i HR-owej Champions League. Oczywiście kiedy już będziemy gotowi... :)


Dobry pomysł :)
To już jest nas dwóch ale musimy poczekać ze 2-3 tygodnie, żeby znaleźć coś z listy.
Tym razem mogłoby być ciekawiej, bo wątpię żebym odegrał znaczącą rolę w nowej Lidze i z całą pewnością Złote Kalesony zmienią wreszcie właściciela :cry:
_________________
Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40

I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-18, 11:15   

Dziwna sprawa... Podczas wczytywania poprawki przerywa mi połączenie, a kiedy znowu próbuję się połączyć, historia się powtarza... WTF??

P.S. Z tego co pamiętam reset zawsze trwał tylko kilka godzin - czy jest możliwe, że tym razem wciąż jeszcze trwa? :roll:
 
     
POTF 


Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2015
Wysłany: 2016-05-18, 19:33   

ASX76 napisał/a:
P.S. Z tego co pamiętam reset zawsze trwał tylko kilka godzin - czy jest możliwe, że tym razem wciąż jeszcze trwa? :roll:


Logując się wczoraj około północy jeszcze nie mogłem wejść do gry. Natomiast dzisiaj o 9 rano logowałem się ponownie i patch pobrał się bez problemu, a ja mogłem stworzyć postać na nowym ladderze.
 
     
ASX76 

Konto na BN: Atlantyd
Dołączył: 12 Maj 2006
Wysłany: 2016-05-18, 19:41   

A u mnie kończy się tak: wczytywanie poprawki 0% zakończone i nawet się nie mogę zalogować. Odrzuca patcha... :roll:

Wystarczyło uruchomić grę jako administrator... :roll:

:lol:
 
     
GodMode 

Konto na IDR: GodMode
Dołączył: 27 Kwi 2010
Wysłany: 2016-05-18, 20:33   

jak tam boty ? :D
_________________

 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo